Inloggen

Wachtwoord vergeten

Nog geen account?

Maak hieronder dan snel jouw account aan en profiteer van de voordelen!

Account aanmaken

Wandkleed in het interieur geeft groots effect

Wandkleed in het interieur
Waar we vroeger voor een kamermetamorfose vaak aan de slag gingen met behang, kunnen we tegenwoordig een vergelijkbaar effect creëren met wandkleden. Wandkleden zijn een perfect oplossing om met een kleine moeite een groot resultaat te krijgen. Wij hebben momenteel een aantal wandkleden in onze collectie. Ze zijn allemaal in de huidige ‘jungle’ stijl die we momenteel veel zien in huis.
We laten je in dit blog zien hoe je deze kunt stylen in het interieur!

Toekan

Een opvallend kleed in onze collectie is de ‘Toekan’ van Kersten. Deze grote indrukwekkende vogel met zijn knallende gekleurde snavel maakt in een ruimte echt een statement met zijn aanwezigheid.
Op deze foto hangt hij in een woonkamer die niet heel groot is. Maar door er een groot kleed op te hangen, krijgt een kleinere muur juist een vergrotend effect. Het is dus helemaal niet nodig om groot te wonen om een wandkleed op te kunnen hangen!

Kraanvogels
We zien momenteel  veel tropische vogels in het interieur. Je kunt wel zeggen dat tropische vogels onder de dierentrend vallen van 2019. De flamingo is inmiddels alweer naar de achtergrond verdwenen, maar de kraanvogels en de toekan nemen het stokje maar al te graag over.

Op de onderstaande foto zie je een zwart-wit doek van Kersten, in dit geval gestyled in een eetkamerhoek. Het geeft de muur net even iets meer pit dan enkel alleen de grijze wand.

Hou je erg van grijstinten én van wilde dieren, dan hebben wij ook een doek met een panter in de jungle.

Naast de extra grote wandkleden hebben we ook kleinere varianten.
Dit doek heeft dezelfde afbeelding als het extra grote wanddoek, maar is afgebeeld op latjes van bamboe. Het doek is nieuw, maar doet een beetje denken aan een oude schoolplaat van vroeger. Voor een leuke retro touch in je interieur!

bamboe wandkleed

Bamboe wanddoek €39,95

 

wandkleed reiger bamboe

Bamboe wanddoek €39,95

Ook deze witte vogel is een slag kleiner dan de XL-doeken, maar geeft toch een opvallend accent op de muur. De vogel is evenals de reigers geprint op bamboe latjes.

Ben je enthousiast geworden over wandkleden? Je kunt ze vinden in onze winkel!

Of online in onze webshop 

Of laat je inspireren op Pinterest!

Kruit & Kramer, Hoendiep 99C Groningen