Advies

Ben jij je aan het oriënteren op een aanpassing in je interieur en kun je wel wat advies gebruiken? Praat dan eens vrijblijvend met een van onze adviseurs. Want of je nou op zoek bent naar een los meubelstuk, of naar een compleet nieuw interieur, wij helpen je van A tot Z met passende adviezen.

Naast het maatwerk advies van onze adviseurs hebben wij ook online veel tips en ideeën voor je verzameld. Bekijk onze inspiratiepagina’s en laat je verrassen door de vele mogelijkheden die we bieden!

 

Slaapadvies

Bij een slaapadvies houden we rekening met de ondersteuning van je slaapsysteem en het comfort. Deze twee factoren bepalen voor een groot deel de kwaliteit van je nachtrust. Zo moet je bed ondersteuning bieden op de plekken waar jij dat nodig hebt, wat weer afhankelijk is van je lichaamsbouw en gewicht. Daarnaast wil je ook graag comfortabel liggen op een matras waar je heerlijk op weg kunt dromen. In onze uitgebreide matrasstudio kan je matrassen testen en kan je zelf ervaren welk matras en welk slaapsysteem uiteindelijk voor jou het meest comfortabel is.

Kom proefliggen! In onze uitgebreide matrasstudio ervaar je welk type matras het beste past bij je houding en postuur. Op diverse matrassen van bekende slaapmerken kan je proefliggen. Desgewenst maken wij het slaapadvies compleet met de ideale keuze in bedbodem, hoofdkussen, slaapkamer aankleding of slaapkamer inrichting.

Boek hieronder uw afspraak in voor gratis SLAAPADVIES

Interieurontwerp 2D/3D

Ben jij je aan het oriënteren naar een nieuw interieur of wil je je huidige interieur opfrissen en kan je daar wel wat advies bij gebruiken?
Graag ontmoeten wij jou (op afspraak) in de winkel zodat we je kunnen voorzien van een gratis passend advies.
Of het nu gaat om een klein of uitgebreider interieuradvies, wij helpen je graag.

Klein of groot; aan de hand van jouw woonwensen en woonstijl gaan wij voor je aan de slag.

Laat je verrassen met een origineel adviesplan om vervolgens jou droominterieur te laten realiseren. Tijdens het advies beantwoorden wij graag al je woonvragen, stel ze gerust.

Tip: Wil je een afspraak maken dan is het handig om een plattegrond mee te
nemen of op te sturen per mail.

Wil je naast interieuradvies ook personal shopping? Dan is het aanvragen van interieur advies voldoende, je hoeft niet voor beide een afspraak in te plannen.

Klik hieronder voor het inplannen van jouw interieuradvies op maat.

Maak hieronder een afspraak

  • Wij nemen contact met je op. Wij nemen direct contact met je op om een interieuradvies afspraak in te plannen.
  • Kosten en duur advies: Wij helpen je graag om van jouw huis een mooier thuis te maken. Daarom is het interieuradvies gratis. Duur is circa 90 minuten.
  • Het advies: In het (gratis) advies bespreken we jouw woonwensen, de verschillende mogelijkheden aan de hand van stalen, de indeling van je (woon)kamer en kunnen we samen kijken naar passende meubelen voor jou woonwensen.
    In veel gevallen ben je na een eerste gesprek een grote stap verder. We kunnen je verder helpen met het plaatsen van een bestelling of bespreken samen de mogelijkheden voor een uitgebreider advies op maat.

Personal shopping

Vind je het lastig om zelf keuzes te maken als het gaat om nieuwe meubels? Dat snappen wij volkomen, er is ook zoveel keuze.

Allemaal unieke exemplaren, maar wat past het beste bij jou? Modern en trendy of toch liever tijdloos.

Wij geven je graag advies en gaan samen met jou de winkel door om te kijken naar de beste en mooiste opties voor jouw woning , helemaal passend aan jouw wensen.
Ik help je graag door met jou aan de slag te gaan.

Samen met jou kijken wij als Personal Shoppers naar materiaal keuze, kleurgebruik en als je dat wenst ook naar verlichting.
Ook helpen wij graag bij het maken van keuzes voor een bij jou passend/verrassend interieur, waardoor je huis weer een thuis wordt als een warme deken.

Tip: Heb je zin om een moodbord te maken van wat jij mooi vindt en graag terug ziet in jouw interieur?
Dan nodig ik je uit alvast aan de slag te gaan. Online of gewoon lekker met papier en schaar.

Maak nu gratis een afspraak voor personal shopping

Maak hieronder een afspraak