Over ons

Over Kruit & Kramer

Een mooier thuis begint bij Kruit & Kramer. Bij Kruit & Kramer vind je de alles op het gebied van wonen, slapen, design, verlichting en vloerkleden. Met meer dan 60 merken en 10.000 m² aan wooninspiratie word jij volop geïnspireerd om jouw interieur nog mooier te maken. En ben je toe aan een pauze tijdens het woonwinkelen? Geniet van een heerlijk kopje koffie of thee met een gebakje of een heerlijke lunch in ons Grand Café Hoendiep.

Parkeren kan bij ons gratis aan de deur en onze winkels zijn rolstoelvriendelijk.

Volop inspiratie

Laat je inspireren door de verschillende woonstijlen die aan jou gepresenteerd worden. Van Scandinavisch naar Modern en van Landelijk naar Industrieel. De stijlen hebben uiteenlopende prijsklassen, waardoor ook jij kan slagen bij Kruit & Kramer. En met onze aantrekkelijke acties wordt winkelen nog leuker!

Bekijk de plattegrond van Kruit & Kramer Groningen

60 woonmerken, kwaliteit voorop

Onze collectie bestaat uit Nederlandse en internationale woonmerken. Met meer dan 60 merken bieden wij een ruim aanbod aan woon- en slaapmeubelen, accessoires, verlichting, behang, verf, raam- en vloerdecoratie. Kwaliteit staat altijd voorop. Wij vinden gezondheid en welzijn van onze klanten belangrijk en daarom kiezen wij onze merken zorgvuldig uit. Een lange levensduur van producten draagt bij aan de kwaliteit van meubels.

Bekijk al onze merken

“Creëer een mooier thuis met kwaliteit A-merk meubels,
accessoires, inspirerende tips en deskundig advies van ons!”

Persoonlijk interieuradvies

Onze woonspecialisten van Kruit & Kramer geven je een persoonlijk interieuradvies. Van interieurplan tot kleurenplan en het kiezen van de juiste meubels, accessoires en verlichting. Klein of groot; aan de hand van jouw woonwensen, woonstijl en budget gaan wij voor je aan de slag. Laat je verrassen met een origineel interieurplan om vervolgens jou droominterieur te laten realiseren!

Lees alles over persoonlijk interieuradvies

Persoonlijk slaapadvies

Bij ons vind je een ruim opgezette slaapafdeling met volop keuzemogelijkheden. Wij begrijpen dat het soms lastig kan zijn om de juiste keuze te maken en daarom zijn wij er voor je. Wij denken met je mee en geven je persoonlijk slaapadvies. Onze adviseurs beschikken over kennis en ruime ervaring én vinden het product dat perfect bij jou past.

Lees alles over persoonlijk slaapadvies

#metzorggemaakt

#metzorggemaakt is een initiatief van Cosis. In deze hippe winkel vind je de leukste kleine meubels en woonaccessoires. Denk aan stoere tuinmeubels, houten krukjes, sfeervolle kaarsen, versieringen voor aan de muur en nog veel meer. Veel dingen die hier worden verkocht zijn door cliënten van Cosis gemaakt. Zij werken dagelijks aan bijzondere producten. Met passie, liefde en kwaliteit. De producten zijn: #metzorggemaakt.

Vind hét perfecte cadeau of iets leuks voor jezelf mét een mooi verhaal.

Goudgoed kringloop

Samenwerking Kringloop GoudGoed Groningen

In samenwerking met Kringloop GoudGoed, nemen wij oude meubels retour. Meubels dienen in goede herbruikbare staat te zijn. Op deze manier krijgen oude meubels een nieuw, tweede leven.

hofleverancier logo

Hofleverancier

Wist je dat Kruit & Kramer een familiebedrijf is én al meer dan 100 jaar bestaat? In 2014 hebben zij het predicaat ‘Hofleverancier‘ in ontvangst mogen nemen. Dit predicaat wordt toegekend aan kleine en middelgrote ondernemingen die een vooraanstaande plaats innemen in de regio en in de branche, minimaal 100 jaar oud zijn en van onbesproken gedrag zijn.

Lees alles over de historie van Kruit & Kramer