Betalingsinformatie

Kruit & Kramer bied je de mogelijkheid om je bestelling vooraf te betalen via iDEAL, achteraf bij het afhalen van het bestelde artikel in de winkel of in ons magazijn of tijdens de bezorging door onze eigen Kruit & Kramer bezorgservice.

Betalen bij afhalen

Je kan bij ons uiteraard je bestelling betalen bij het afhalen, bij voorkeur per pin. Dit is mogelijk in onze winkel, maar ook bij ons magazijn.

Indien je kiest om het product af te halen heb je ook de mogelijkheid om gebruik te maken van onze transportbus of aanhangwagen. Kruit & Kramer heeft 2 transportbussen en 1 aanhangwagen, die je kosteloos één uur kan gebruiken om je bestelling naar huis te brengen.

iDEAL

Je kan bij ons online betalen middels het betaalmiddel iDEAL. iDEAL is een online betaalmiddel, waarmee je kan betalen via je eigen bank. Niet alleen webshops maar ook andere online organisaties buiten de e-commercemarkt bieden iDEAL aan. iDEAL wordt steeds vaker gebruikt voor het betalen van energierekeningen, giften aan goede doelen, opwaarderen van beltegoeden, betalen van gemeentebelastingen, verkeersboetes enzovoort.

  • Sinds de introductie in 2005 zijn er meer dan 500 miljoen betalingen met iDEAL gedaan.
  • Bij meer dan 100.000 webshops en andere organisaties kan met iDEAL worden afgerekend.
  • iDEAL wordt al jaren gekozen in de top 10 van sterke en onmisbare merken.
  • 60% van de consumenten betaalde voor zijn laatste online aankoop met iDEAL.

iDEAL is geen centraal elektronisch betaalsysteem maar een verzameling technische afspraken tussen banken en transactieverwerkers. iDEAL is op grond van deze technische afspraken naadloos geïntegreerd in het internetbankieren van de banken.

Veiligheid

Online winkelen en betalen zijn niet meer weg te denken uit ons dagelijks leven. Op iDEAL.nl helpt men je op weg naar alle nuttige informatie over veilig online winkelen en betalen met iDEAL. En hoe je daar zelf een steentje aan kan bijdragen.

Betalen met iDEAL

Met iDEAL kan je vertrouwd, veilig en gemakkelijk online betalen. Je rekent af in de vertrouwde internetbankieromgeving van je eigen bank. Betalen zoals je eigenlijk al gewend bent.

iDEAL bied je een aantal voordelen ten opzichte van andere online betaalmethoden:

  • iDEAL is betalen via internetbankieren, dus vertrouwd en veilig.
  • Betalen met iDEAL kan meteen, je hoeft je niet te registreren, bestanden te downloaden of een account aan te maken.
  • Je kan iDEAL direct gebruiken als je internetbankiert bij ABN AMRO, ASN Bank, ING, Knab, Rabobank, RegioBank, SNS Bank, Triodos Bank of Van Lanschot Bankiers.
  • iDEAL is gemakkelijk en snel in gebruik, alle betaalgegevens worden voor je ingevuld en je wordt direct op de hoogte gebracht van de geslaagde betaling.
  • Je houdt constant controle en overzicht op je betaling, de iDEAL betaling is meteen zichtbaar in je rekeningoverzicht.

Heb je nog geen toegang tot internetbankieren bij een van de deelnemende banken? Neem dan contact op met je bank om dat snel te regelen. Dan kan je binnenkort je online aankopen met iDEAL betalen!