Betalingsinformatie

Kruit & Kramer bied u de mogelijkheid om uw bestelling vooraf te betalen via iDEAL, achteraf bij het afhalen van het bestelde artikel in de winkel of in ons magazijn of tijdens de bezorging door onze eigen Kruit & Kramer bezorgservice.

Betalen bij afhalen

U kunt bij ons uiteraard uw bestelling betalen bij het afhalen, bij voorkeur per pin. Dit is mogelijk in onze winkel, maar ook bij ons magazijn.

Indien u kiest om het product af te halen heeft u ook de mogelijkheid om gebruik te maken van onze transportbus of aanhangwagen. Kruit & Kramer heeft 2 transportbussen en 1 aanhangwagen, die u kosteloos één uur kunt gebruiken om uw bestelling naar huis te brengen.

iDEAL

U kunt bij ons online betalen middels het betaalmiddel iDEAL. iDEAL is een online betaalmiddel, waarmee u kunt betalen via uw eigen bank. Niet alleen webshops maar ook andere online organisaties buiten de e-commercemarkt bieden iDEAL aan. iDEAL wordt steeds vaker gebruikt voor het betalen van energierekeningen, giften aan goede doelen, opwaarderen van beltegoeden, betalen van gemeentebelastingen, verkeersboetes enzovoort.

  • Sinds de introductie in 2005 zijn er meer dan 500 miljoen betalingen met iDEAL gedaan.
  • Bij meer dan 100.000 webshops en andere organisaties kan met iDEAL worden afgerekend.
  • iDEAL wordt al jaren gekozen in de top 10 van sterke en onmisbare merken.
  • 60% van de consumenten betaalde voor zijn laatste online aankoop met iDEAL.

iDEAL is geen centraal elektronisch betaalsysteem maar een verzameling technische afspraken tussen banken en transactieverwerkers. iDEAL is op grond van deze technische afspraken naadloos geïntegreerd in het internetbankieren van de banken.

Veiligheid

Online winkelen en betalen zijn niet meer weg te denken uit ons dagelijks leven. Op iDEAL.nl helpt men u op weg naar alle nuttige informatie over veilig online winkelen en betalen met iDEAL. En hoe u daar zelf een steentje aan kan bijdragen.

Betalen met iDEAL

Met iDEAL kunt u vertrouwd, veilig en gemakkelijk online betalen. U rekent af in de vertrouwde internetbankieromgeving van uw eigen bank. Betalen zoals u eigenlijk al gewend bent.

iDEAL biedt u een aantal voordelen ten opzichte van andere online betaalmethoden:

  • iDEAL is betalen via internetbankieren, dus vertrouwd en veilig.
  • Betalen met iDEAL kan meteen, u hoeft zich niet te registreren, bestanden te downloaden of een account aan te maken.
  • U kunt iDEAL direct gebruiken als u internetbankiert bij ABN AMRO, ASN Bank, ING, Knab, Rabobank, RegioBank, SNS Bank, Triodos Bank of Van Lanschot Bankiers.
  • iDEAL is gemakkelijk en snel in gebruik, alle betaalgegevens worden voor u ingevuld en u wordt direct op de hoogte gebracht van de geslaagde betaling.
  • U houdt constant controle en overzicht op uw betaling, de iDEAL betaling is meteen zichtbaar in uw rekeningoverzicht.

Heeft u nog geen toegang tot internetbankieren bij een van de deelnemende banken? Neem dan contact op met uw bank om dat snel te regelen. Dan kunt u binnenkort uw online aankopen met iDEAL betalen!