CBW-erkende algemene voorwaarden

Algemeen

Het onderstaande is van toepassing op de website. Door onze website te gebruiken stem je in met deze voorwaarden.

Uitsluiting van aansprakelijkheid

Alle informatie op deze website is bedoeld voor persoonlijk gebruik. Aan de informatie kunnen geen rechten worden ontleend. Wijzigingen en typefouten worden voorbehouden. Wij spannen ons in om de informatie op deze website zo volledig en nauwkeurig mogelijk te laten zijn. Kruit & Kramer aanvaardt geen enkele verantwoordelijkheid voor schade op welke manier dan ook ontstaan door gebruik, onvolledigheid of onjuistheid van de aangeboden informatie op deze website.

Beschikbaarheid

De informatie en aanbevelingen op deze website kunnen zonder voorafgaande waarschuwing of kennisgeving worden gewijzigd. Wij spannen ons in om deze website zo veel mogelijk beschikbaar te stellen, maar wij aanvaarden geen enkele aansprakelijkheid voor eventuele gevolgen van het (tijdelijke) niet beschikbaar zijn van de website.

Auteursrechten en intellectuele eigendomsrechten

Het auteursrecht op deze website berust bij Kruit & Kramer of bij derden welke met toestemming dit (beeld)materiaal beschikbaar hebben gesteld aan Kruit & Kramer. Vermenigvuldiging in wat voor vorm dan ook is alleen toegestaan na voorafgaande toestemming door Kruit & Kramer. Alle prijzen en informatie op deze site is onder voorbehoud van fouten en/of wijzigingen. Aan deze site kunnen geen rechten worden ontleend.

CBW voorwaarden

Kruit & Kramer is een CBW-erkende woonwinkel en dat heeft tal van voordelen en, niet minder belangrijk, het biedt meer zekerheid. Winkels die CBW-erkend zijn, hanteren algemene voorwaarden die de consument extra goed beschermen. Ze zijn in samenwerking met de Consumentenbond opgesteld. Hierin zijn alle regels opgenomen die van belang zijn bij je aankoop, ten aanzien van aanbetaling, levertijd, levering, betaling, vervoer, garantie enzovoort.

CBW-erkende winkels bieden meer zekerheid dan andere woonwinkels, want ze hanteren een erkenningsregeling met DRIE GARANTIES. Op het gebied van AANBETALEN bijvoorbeeld. Gaat een winkel failliet, dan is er een aanbetalingsregeling waarbij andere CBW-erkende woonwinkels u helpen*. Ook bieden ze een EXTRA GOEDE PRODUCTGARANTIE.

En gaat er toch nog iets mis, dan kunt u uw klacht voorleggen aan een ONAFHANKELIJKE GESCHILLENCOMMISSIE, die gegarandeerd* voor een passende oplossing zorgt. In deze voorwaarden staat precies hoe de regeling werkt. De CBW-erkende woonwinkels, variërend van meubel-, keuken- en parketzaken tot winkels met tapijt, badkamers, slaapkamers en gordijnen, zijn te herkennen aan het speciale CBW-erkend logo met jaartal. En op onze site www.cbw-erkend.nl vindt u alle CBW-erkende woonwinkels bij u in de buurt.

CBW-Erkend, zeker van uw aankoop