Persoonlijk slaapadvies

De woonmall in Groningen is weer open op afspraak. Dat betekent dat jij persoonlijk advies kan krijgen van onze slaapadviseurs. Zij adviseren je bij de keuze van een matras, hoofdkussen, bed of boxspring of een kledingkast op maat. Tijdens de afspraak van circa 45 minuten krijg je een uitgebreid antwoord op al jouw vragen omtrent slapen en krijg je een advies dat perfect aansluit op jouw wensen. Blijf je liever thuis? Het is ook mogelijk om online advies of advies aan huis aan te vragen. Wij komen graag naar je toe! Lees hier al onze maatregelen.

Bij een slaapadvies houden we rekening met de ondersteuning van je slaapsysteem en het comfort. Deze twee factoren bepalen voor een groot deel de kwaliteit van je nachtrust. Zo moet je bed ondersteuning bieden op de plekken waar jij dat nodig hebt, wat weer afhankelijk is van je lichaamsbouw en gewicht. Daarnaast wil je ook graag comfortabel liggen op een matras waar je heerlijk op weg kunt dromen. In onze uitgebreide matrasstudio kan je matrassen testen en kan je zelf ervaren welk matras en welk slaapsysteem uiteindelijk voor jou het meest comfortabel is.

In een paar stappen naar een slaapadvies:

1. Maak een afspraak voor slaapadvies. Vul je gegevens en persoonlijke voorkeuren in via het formulier.

2. Wij nemen contact met je op. Wij nemen contact met je op en één van onze slaapadviseurs plant met jou een afspraak.

3. Kosten en duur advies: Wij helpen je graag om het geschikte matras, bed of boxspring, kledingkast op maat te vinden of te helpen bij een complete inrichting. Daarom is het slaapadvies gratis. Duur is circa 45 min.

4. Het slaapadvies: Onze slaapadviseur bespreekt met jou je slaapwensen en adviseert welk matras, hoofdkussen, boxspring het meest geschikt is voor jou.

5. Kom proefliggen! (Onze winkels zijn open op afspraak!). In onze uitgebreide matrasstudio ervaar je welk type matras het beste past bij je houding en postuur. Op diverse matrassen van bekende slaapmerken kan je proefliggen. Desgewenst maken wij het slaapadvies compleet met de ideale keuze in bedbodem, hoofdkussen, slaapkamer aankleding of slaapkamer inrichting.