Persoonlijk slaapadvies

De woonmall in Groningen is weer open. Dat betekent dat jij persoonlijk advies kan krijgen van onze slaapadviseurs. Zij adviseren je bij de keuze van een matras, hoofdkussen, bed of boxspring of een kledingkast op maat. Blijf je liever thuis? Het is ook mogelijk om online advies of advies aan huis aan te vragen. Wij komen graag naar je toe! Lees hier al onze maatregelen.

Bij een slaapadvies houden we rekening met de ondersteuning van je slaapsysteem en het comfort. Deze twee factoren bepalen voor een groot deel de kwaliteit van je nachtrust. Zo moet je bed ondersteuning bieden op de plekken waar jij dat nodig hebt, wat weer afhankelijk is van je lichaamsbouw en gewicht. Daarnaast wil je ook graag comfortabel liggen op een matras waar je heerlijk op weg kunt dromen. In onze uitgebreide matrasstudio kan je matrassen testen en kan je zelf ervaren welk matras en welk slaapsysteem uiteindelijk voor jou het meest comfortabel is.

Kom proefliggen! In onze uitgebreide matrasstudio ervaar je welk type matras het beste past bij je houding en postuur. Op diverse matrassen van bekende slaapmerken kan je proefliggen. Desgewenst maken wij het slaapadvies compleet met de ideale keuze in bedbodem, hoofdkussen, slaapkamer aankleding of slaapkamer inrichting.