Interieuradvies op maat

Krijg persoonlijk advies in onze winkels van onze woonspecialisten en interieurontwerpers van Kruit & Kramer en Decorette. Zij staan voor je klaar om van jouw huis een mooier thuis te maken. Tijdens een afspraak van circa 45 minuten krijg je antwoord op al jouw woonvragen, ontdek je aan de hand van stalen en voorbeelden wat er allemaal mogelijk is en ontdek je jouw woonstijl. Blijf je liever thuis? Het is ook mogelijk om online advies of interieuradvies aan huis aan te vragen. Wij komen graag bij jou langs! Lees hier al onze maatregelen.

Na een eerste advies kan je een volledig adviesplan aanvragen. Onze interieurontwerper kiest de juiste kleuren voor op de muur (evt. behang), meubels, accessoires en verlichting die passen bij jouw woonwensen en woonstijl. Klein of groot; aan de hand van jouw woonwensen, woonstijl en budget gaan wij voor je aan de slag. Laat je verrassen met een origineel adviesplan om vervolgens jou droominterieur te laten realiseren!

Tip: maak alvast een moodbord op de app Pinterest of ga zelf aan de slag met een stuk wit karton en een stapel tijdschriften!

In een paar stappen naar een (online) interieuradvies:

1. Maak een afspraak voor (online) interieuradvies. Vul je gegevens en persoonlijke voorkeuren in via het formulier.

2. Wij nemen contact met je op. Wij nemen direct contact met je op om een (online) interieuradvies in te plannen.

3. Kosten en duur advies: Wij helpen je graag om van jouw huis een mooier thuis te maken. Daarom is het (online) interieuradvies gratis. Duur is circa 45 minuten.

4. Het advies: In het (online) advies bespreken we jouw woonwensen, de verschillende mogelijkheden aan de hand van stalen en voorbeelden van recente interieurplannen én krijg je aan het einde van het gesprek een interieuradvies toegestuurd, waar jij mee aan de slag kunt. Als je kiest voor een online advies, dan kan er (afhankelijk van wat jij wilt) een vervolg gesprek plaatsvinden om de geselecteerde meubels uit het advies te komen bekijken.

5. Volledig adviesplan: Wil je een volledig adviesplan in 2D of in 3D waar al jouw woonwensen in samenkomen? Van raambekleding tot bedden en van vloeren tot banken, stoelen, kasten en woonaccessoires. In een volgend gesprek, worden de woonwensen gedetailleerder besproken en kan onze interieuradviseur gaan starten met ontwerpen. Vervolgens komt onze interieuradviseur met een volledig en origineel interieurplan inclusief prijs opgave*. Zo weet je meteen waar je aan toe bent.

* Deze vorm van advies is niet kosteloos. De kosten vervallen bij het plaatsen van een bestelling.

 

Winkelafspraak maken

Liever een woonspecialist aan huis?

Advies aan huis