Interieuradvies op maat

Onze winkels zijn tijdelijk gesloten, maar onze interieuradviseurs van Kruit & Kramer en Decorette staan online voor je klaar om van jouw huis een mooier thuis te maken. Tijdens een videobel afspraak van circa 45 minuten krijg je antwoord op al jouw woonvragen, ontdek je aan de hand van stalen en voorbeelden wat er allemaal mogelijk is en ontdek je jouw woonstijl. Wil je liever persoonlijk interieuradvies aan huis? Wij komen graag bij jou langs!

Na een eerste advies kan je een volledig adviesplan aanvragen. Onze interieurontwerper kiest de juiste kleuren voor op de muur (evt. behang), meubels, accessoires en verlichting die passen bij jouw woonwensen en woonstijl. Klein of groot; aan de hand van jouw woonwensen, woonstijl en budget gaan wij voor je aan de slag. Laat je verrassen met een origineel adviesplan om vervolgens jou droominterieur te laten realiseren!

Tip: maak alvast een moodbord op de app Pinterest of ga zelf aan de slag met een stuk wit karton en een stapel tijdschriften!

In 4 stappen naar een online advies:

1. Maak een afspraak voor online advies. Vul je gegevens en persoonlijke voorkeuren in via het formulier.

2. Wij nemen contact met je op. Wij nemen direct contact met je op om een online interieuradvies in te plannen.

3. Kosten en duur advies: Wij helpen je graag om van jouw huis een mooier thuis te maken. Daarom is het online interieuradvies gratis. Duur is circa 45 minuten.

4. Het advies: In het online advies bespreken we jouw woonwensen, de verschillende mogelijkheden aan de hand van stalen en voorbeelden van recente interieurplannen én krijg je aan het einde van het gesprek een interieuradvies toegestuurd, waar jij mee aan de slag kunt. Afhankelijk van wat jij wilt, kan er een vervolg gesprek in de winkel plaatsvinden om de geselecteerde meubels uit het advies te komen bekijken (wanneer de winkels weer open zijn).

5. Volledig adviesplan: Wil je een volledig adviesplan in 2D of in 3D waar al jouw woonwensen in samenkomen? Van raambekleding tot bedden en van vloeren tot banken, stoelen, kasten en woonaccessoires. In een volgend gesprek, dat plaats vindt in de winkel, worden de woonwensen gedetailleerder besproken en kan onze interieuradviseur gaan starten met ontwerpen. Vervolgens komt onze interieuradviseur met een volledig en origineel interieurplan inclusief prijs opgave*. Zo weet je meteen waar je aan toe bent.

* Deze vorm van advies is niet kosteloos. De kosten vervallen bij het plaatsen van een bestelling.

Geïnteresseerd in een gratis online interieuradvies? Neem dan vrijblijvend contact met ons op via de onderstaande button.

Vrijblijvend advies