Interieuradvies op maat

Je eigen droomplek creëren, dát is wat je wilt! Lekker wegdromen op de bank, of genieten van een goed glas wijn aan de eetkamertafel – wat is het toch fijn om thuis te zijn! Maar voordat het zover is wil je je interieur eerst goed op elkaar afstemmen en dat is nog een lastige klus. Het begint al bij de keuze voor een passende woonstijl: hou je van landelijk, klassiek of modern? Of ben jij juist meer een Scandinavisch type? Het kiezen van een woonstijl is heel persoonlijk en er is dan ook geen algemeen advies te geven. Elk advies is maatwerk. Ben jij je aan het oriënteren op het aanpassen van je interieur en kun je wel wat hulp gebruiken? Dan hebben wij goed nieuws voor je! Onze deskundige interieuradviseurs staan voor je klaar met maatwerk interieuradvies, vrijblijvend en helemaal kosteloos! Kom naar onze winkel en vraag naar één van onze interieurstylisten. Wij helpen je van A tot Z.

Advies aan huis

Heb je liever dat wij bij je aan huis komen om je woonwensen door te spreken? Geen probleem! Wij komen graag naar je toe en adviseren jou over de verschillende woonstijlen, kleuren, materialen en afmetingen. Zo maken we van jouw huis een thuis.

Deskundige interieurstylisten

Maak ook gebruik van onze deskundige interieurspecialisten! Die zijn gespecialiseerd in het maken van passende interieurplannen. Dat doen we voor particulieren én voor bedrijven. In 2D of 3D, als snel advies of in de vorm van een uitgebreid interieurplan. Wij helpen je! En omdat wij alles onder één dak hebben slaag je altijd bij ons, ongeacht je woonwens! Van raambekleding tot bedden en van vloeren tot banken, stoelen, kasten en accessoires. Welkom bij Kruit & Kramer!

Voorbeelden van projecten

Geïnteresseerd in een interieuradvies? Neem dan vrijblijvend contact met ons via onderstaande button.

Vrijblijvend advies