Klantenservice

Heeft u een vraag? Wij helpen u graag! Staat het antwoord op uw vraag niet bij de veelgestelde vragen? Neem dan contact op met onze klantenservice via onderstaand telefoonnummer of stuur ons een bericht met uw vraag via het contactformulier.

Kruit & Kramer is telefonisch bereikbaar via telefoon;
(+31) (0) 50 312 15 19. Ma. t/m wo. en vr. tussen 09.00 en 18.00 uur, do. tussen 09.00 en 21.00 uur en zat. tussen 9.00 en 17.00 uur.

 

VOORZORGSMAATREGELEN IN ONZE WINKEL

 

27 maart 2020
Deze richtlijnen zijn per 26 maart van toepassing in al onze winkels.

18 maart 2020
Het zijn roerige tijden door de uitbraak van het virus. We merken dat dit ook gevolgen heeft voor zowel onze
klanten als onze medewerkers. Met zijn allen moeten we de schouders eronder zetten om ons
steentje bij te dragen aan het terugdringen van het virus. Gezondheid en veiligheid, woorden die voor velen niet meer dan vanzelfsprekend
waren tot nu toe, maar die ineens een zwaardere lading krijgen.

Ons huis blijkt ineens veel meer om een thuis te draaien. De plek waar we geborgenheid vinden en waar we ons veilig horen te voelen.
Ook voor ons bij Kruit & Kramer is dit een ongewone tijd die vraagt om steeds veranderende maatregelen en aanpassingen.
En ook een tijd die vraagt om een andere manier van (samen)werken en sociale controle. De zorg voor onze medemens en dus ook voor
onze bezoekers staat bij ons voorop.
Om dit te kunnen klaarspelen vermijden wij in de winkel fysiek contact, schudden we even geen handen en houden we 1,5 meter afstand
van elkaar. Medewerkers met verkoudheidsklachten blijven thuis en daarnaast schenken wij extra aandacht aan de hygiëne in onze winkel.
Wel schenken wij nog steeds een glimlach en de service die je van ons gewend bent.

Mocht je toch liever thuisblijven om welke reden dan ook, dan kun je je richten op onze webshop. Hier is ons assortiment ook voor een heel groot deel aanwezig.
Namens alle collega’s van Kruit & Kramer: laten we met zijn allen het beste er van maken. Zorg goed voor jezelf, maar let ook op elkaar.