Inloggen

Wachtwoord vergeten

Nog geen account?

Maak hieronder dan snel jouw account aan en profiteer van de voordelen!

Account aanmaken

Trendkleuren 2023 volgens Histor, Flexa en Karwei

Ontdek de kleurentrends van 2023

Het jaar is bijna voorbij, dat betekent dat de trendkleuren voor 2023 bekend zijn.

Ieder jaar komen grote verfmerken met een vernieuwende kleur voor het aankomende jaar.

Wild Wonder kleur

Wild wonder

Dit jaar komt Flexa met de kleur Wild wonder, een hele bijzonder kleur die moeilijk is te omschrijven.

Het is een mix van legergroen, geel en beige. Een kleur die we nog niet eerder zagen. Deze kleur is gebaseerd op kracht en magie van natuur. De kleur is opgedeeld in 2 woorden, wild en wonder. Wild staat voor het vrije gevoel dat de natuur je geeft. Wonder staat voor de natuurlijke magie die overal om ons heen is. Deze kleur is tot stand gekomen doordat de natuur momenteel hoog in het vaandel staat. Ook omdat de aarde de bron is van alles en ons veel inspiratie brengt.

Deze kleur is goed te combineren met groen tinten, hout elementen en- of goud accenten.

Vining ivy kler

Vining Ivy

Histor komt dit jaar met een verrassende kleur en bovendien ook de meest opvallende van de drie, Vining Ivy.

Deze blauwgroene kleur met zachte jade-ondertoon wat een kalmerend effect geeft, terwijl de diepe smaragd-ondertonen zorgen voor een energie-boost. Doordat deze kleur zo veelzijdig is, is hij zowel geschikt voor buiten als binnen. De groenblauwe tint geeft iedere ruimte energie zonder schreeuwerig te zijn. Met deze kleur kun je zowel extreme luxe creëren als serene rust. Het ligt er maar net aan hoe je het combineert met welke accessoires. Combineer je het met goud of zwart zal je een hele luxe uitstraling krijgen. Kies je toch voor meer rust, dan kun je deze kleur combineren met grijstinten, zo houdt je het rustig.

Nordic green kleur

Nordic green

De laatste in dit rijtje is de trendkleur van Karwei, Nordic Green.

Deze kleur ademt rust uit en geeft de ruimte een subtiele kleur. De kleur is het beste te omschrijven als een vergrijsde groene kleur. De tint leent zich perfect om te combineren met zachte tinten, maar harde kleuren zorgen voor een extra wauw effect. Wil je het helemaal trendy maken, dan kan je gebruik maken van teddy stoffen of andere harige zachte stoffen. Als dat niet je ding is, kun kiezen voor groen en naturel tinten, dit zorgt voor een subtiele look. Qua stijl neigt dit meer naar het Scandinavisch. Maar houdt je van iets unieks? Kies dan voor felle kleuren, deze springen er helemaal uit. Met deze kleur kun je de meeste combinaties maken en zit je het meest veilig.

Heb je advies nodig over het combineren van kleuren en materialen? Plan dan gratis online interieuradvies in en kom langs in onze winkel. We helpen je graag met al je interieurvragen!