Inloggen

Wachtwoord vergeten

Nog geen account?

Maak hieronder dan snel jouw account aan en profiteer van de voordelen!

Account aanmaken

Top 5 meest verkochte banken van Xooon

Ontdek de veelzijdige wereld van XOOON’s design banken, waaronder populaire modellen zoals Alicante, Bellagio, Brampton, Brentino, Brooks, Cannes, Colmar, Dawson, Denver, Fiskardo, Lima, Manarola, Nazare, Puglia, Saint Tropez, Talisman, Tineo, en Urban. Stel jouw ideale design bank samen met ons uitgebreide assortiment!

In de woonkamer neemt het bankstel een prominente plaats in, vaak het middelpunt waar familie samenkomt aan het einde van de dag. Bij XOOON vind je een prachtige selectie design banken in diverse stijlen. Elke collectie biedt verschillende opstellingen, zodat er altijd een geschikte design bank is die bij jouw wensen past. Laat je inspireren en ontdek onze prachtige collecties!

Of je nu op zoek bent naar een 2-zitsbank, 2,5-zitsbank, 3-zitsbank, hoekbank of poef/hocker, ons uitgebreide assortiment biedt voor elk wat wils. Transformeer je woonkamer met een karaktervolle design bank, en dat alles voor een aantrekkelijke prijs!

Bij het kiezen van een bankstel is het belangrijk om het gebruiksdoel in overweging te nemen. Bepaal de juiste afmetingen en houd rekening met de plaatsing ten opzichte van de muur. Ons assortiment omvat diverse typen, maten en materialen, waardoor er voor elke woning en gezinssituatie een geschikte design bank te vinden is. Maak keuzes op basis van kleur en materiaal, waarbij wij werken met duurzame stoffen en kwaliteitsleder.

Denk vooraf goed na over wie en hoe vaak de bank gebruikt zal worden. Bijvoorbeeld, bij kleine kinderen die regelmatig knoeien, kan een witte design bank minder praktisch zijn. Ook het materiaal speelt een rol in het onderhoud.

Een stijlvollere bank dan deze 3-zits uit de BROOKS bankenserie van XOOON ga je niet vinden! BROOKS is een slanke, chique bank met een organische vormgeving; helemaal van nu! Je stelt hem geheel naar eigen smaak samen. Zo kies je zelf de bekleding, de hardheid van de zitting én de hoogte van de poten! We bieden keuze uit stof en microleder, drie verschillende zitcomforts en poten van 17 of 19 cm. Creëer zelf jouw eigen droombank!

 

brooks xooon

 

Ontdek PUGLIA, de perfecte 2-zits designsofa voor jouw modern interieur. Geniet niet alleen van ongeëvenaard comfort, maar ook van de prachtige esthetiek die deze bank toevoegt aan elke ruimte. Kies uit een breed scala aan kleuren en stoffen, en personaliseer de uitstraling met slanke kegelvormige poten. Maak het plaatje compleet met een optioneel zwart metalen designframe en kies uit twee verschillende armbreedtes. Ervaar luxe op maat met de keuze tussen standaard suprême foam of de hoogwaardige pocketvering voor het ultieme zitcomfort. Creëer jouw ideale PUGLIA bank en transformeer je interieur met stijl en comfort.

puglia xooon

Ontdek de veelzijdige modulaire bank TINEO Als eenvoud de sleutel is tot jouw interieur, dan is de 4-zits TINEO de perfecte toevoeging aan je huis! TINEO kenmerkt zich door zijn minimalistische design en geniet populariteit vanwege de organische vormen. De afgeronde hoeken geven de bank een zachte uitstraling. Met zijn lage zitpositie komt TINEO prachtig tot zijn recht in diverse woonstijlen. De brede armleuningen en ruime zitdiepte maken deze 4-zits ideaal voor ontspanning. Je hebt de keuze uit 2 zithoogtes en 3 verschillende zitcomforts. TINEO is verkrijgbaar in diverse elementen die je naar wens kunt combineren, en je hebt de vrijheid om de stof en kleur te kiezen die bij jouw voorkeur past!

tineo xooon top 5

 

Ontdek de designsofa DENVER Geniet van het comfort en de prachtige vormgeving van de veelzijdige bank DENVER! Deze bank biedt talloze variaties in zowel model als stof en poten, waardoor je jouw eigen unieke DENVER kunt samenstellen. Ervaar het ultieme comfort met de 2.5-zits DENVER, die niet alleen een solide basis vormt voor je interieur, maar ook is uitgerust met een ingebouwde loungemogelijkheid. Een elektrische relaxfunctie behoort eveneens tot de mogelijkheden, waardoor je volop kunt genieten van jouw persoonlijke DENVER-ervaring.

denver xooon top 5 bank

 

De FISKARDO serie biedt een eigentijdse bank die volledig op maat kan worden samengesteld en naadloos aansluit bij een strak en industrieel interieur. Uitgevoerd in robuuste bekleding met een vintage uitstraling, voorzien van fraaie siernaden, straalt deze bank stijl uit. Rustend op slanke, scherp vormgegeven poten, transformeert deze 2.5-zitsbank met linkerarm de FISKARDO in een comfortabel familiemeubel.

fiskardo xooon top 5 bank