Inloggen

Wachtwoord vergeten

Nog geen account?

Maak hieronder dan snel jouw account aan en profiteer van de voordelen!

Account aanmaken

De trendkleuren volgens histor,flexa en karwei voor 2024

Flexa Kleur van het Jaar 2024

Sweet Embrace™

De flexa kleurexperts hebben de afgelopen 20 jaar de wereldwijde inzichten vertaald naar een Kleur van het Jaar die past bij de stemming van dat moment. Sweet Embrace™ is een vriendelijke en zachte tint die een positief gevoel in onze levens brengt.

 

Kleur van het Jaar 2024 van Histor: Limitless!

Limitless is een frisse, zachte pasteltint met de kracht om te verrassen: helder en intens genoeg om een power-kleur te zijn en tegelijkertijd mild, zodat het zich kan gedragen als neutral. De geeltint komt uitstekend tot z’n recht als basiskleur, maar doet het net zo goed als ondersteuner van zowel warme als koele tonen.
Met de drie Histor-inspiratiepaletten Internal WorldsNature’s partner en The New Eccentrics vormt Limitless de basis voor creatieve en persoonlijke kleurcombinaties.
Van neutraal tot royaal en van historisch tot retro. Histor zorgt met Limitless (PPG1091-3) en de drie bijbehorende inspiratiepaletten voor het ontwikkelen van een meer persoonlijke kijk op kleur. Door het 60-30-10-principe toe te passen ontstaat een mooi evenwicht tussen muren, vloer of meubels, en accessoires.  Zin in een andere kleur in je interieur?

 

Karwei Trendkleur 2024 is California Mauve

Laat je inspireren door de Karwei trendkleur van 2024: California Mauve. Een subtiele balans tussen paars én grijs die direct een avontuurlijk gevoel oproept. Ontdek de veelzijdigheid van California Mauve in combinatie met het avontuurlijke trendpalet. Van rustige naturellen tot uitgesproken en krachtige aardetinten. Deze combinatie van toffe kleuren neemt je mee langs canyons, woestijnen en landschappen vol mooie terra kleuren. California Mauve is de kleur van het jaar!

 

Al met al vrij zachte tinten. We zien het komende jaar veel pasteltinten terug in ons interieur. Deze pasteltinten worden gecombineerd met invloeden van de jaren 70. Donkerhout en robuuste stoffen in combinatie met materialen van nu. We zien weinig harde kleuren voorbij komen, eigenlijk alleen in de accessoires. Die mogen er juist uitspringen.