Inloggen

Wachtwoord vergeten

Nog geen account?

Maak hieronder dan snel jouw account aan en profiteer van de voordelen!

Account aanmaken

6x een hippe salontafel voor in de woonkamer

Het vinden van een mooie salontafel is soms een ware zoektocht. Welke salontafel past het beste in mijn woonkamer?

Materiaal salontafel

Voordat je kijkt naar een salontafel, is het verstandig om na te denken over welk materiaal jij terug wilt zien in de salontafel. Kijk naar je bank, tv-meubel en andere meubelstukken die zich in de woonkamer bevinden. Wanneer je de materialen uit de salontafel aan laat sluiten op de materialen van de rest van de meubels, creëer je rust in de ruimte. Daarnaast creëer je één geheel en wordt je woonkamer een plek om gezellig thuis te komen.

De vorm

Als je de strakke lijnen in je interieur wilt doorbreken en een speels effect wilt creëren, dan kies je voor een ronde salontafel. Rond wordt veelal geassocieerd met gezelligheid in de ruimte. In combinatie met een hoekbank, past een ronde salontafel goed. Een hoekbank is vaak robuust item en met een rond item zorg je er voor dat de ruimte meer opgebroken wordt. Het nadeel is dat op een ronde tafel minder ruimte is om de glazen en koffiekopjes kwijt te kunnen wanneer er visite is.

Ook past bij een hoekbank een vierkante salontafel goed. Het voordeel hiervan is dat de vormen haaks op de bank gezet kunnen worden, wat ook voor rust zorgt in de ruimte. Uiteindelijk is het een persoonlijke voorkeur of je voor ruimte of juist voor een wat speelser effect gaat.

6x hippe salontafels

Salontafel Findla – 3 stuks van €199 voor €179

Deze Findla salontafel heeft een stoere uitstraling door zijn zwarte metalen onderstel. Door de combinatie van het mangohout en het zwart metalen onderstel past deze salontafel ideaal in een industrieel en stoer interieur. Wil je een speels effect creëren? Speel met diverse modellen of maten tafels!

salontafel blain

Bijzettafel Romeo – INHOUSE/By Boo – €199

Wil je meer luxe in je woonkamer? Dan is deze leuke hippe salontafel set Romeo van By Boo de perfecte keuze. De salontafel Romeo bestaat uit 2 tafels die je gemakkelijk onder elkaar kunt schuiven waardoor je veel ruimte kan besparen. Het blad is rond en gemaakt van marmer, wat een luxe uitstraling creëert in je woonkamer.

Coffeetabel Abu – INHOUSE/By Boo – €89

Je kan ook kiezen voor verschillende bijzettafeltjes met verschillende hoogtes. Deze klassieke bijzettafel van By Boo gemaakt van mangohout. Dit leuke bijzettafel heeft drie bewerkte pootjes, die het tafeltje een unieke uitstraling geven. Het gelakte tafelblad met een opstaande rand sluit perfect aan op het onderstel. Uitstekend te combineren met de kleinere en grotere versie van dit mooie bijzettafeltje.

Bijzettafel Nebula – By Boo – €199

Dit gouden tafeltje van By Boo heeft een eigentijdse en een chique look. Het frame is in bold goud gelakt en matched prachtig met het donker glazen blad. Deze bijzettafel past perfect in een interieur waar ‘luxe’ helemaal tot z’n recht komt.

Salontafel Caesar – By Boo – €279

Met de By-Boo Caesar salontafel krijgt je zithoek een chique, vintage uitstraling. Het onderstel van goud gelakt ijzer heeft een doorleefde afwerking; en ook het ribbelglas brengt een vintage sfeertje. Ondanks een diameter van 80 centimeter neemt de ronde salontafel een bescheiden plaats in de zithoek in: dat komt door het slanke, open design!

Salontafel Montani – INHOUSE – Van €499 voor €374!

Deze prachtige industriële salontafel is kleurecht en krasvast. Salontafel Montani is uitgevoerd in onderhoudsvriendelijk Lamulux. Lamulux is kleurecht en krasvast en heeft de diepe structuur van echt hout. De laden en deuren zijn voorzien van softclose. De diepe houtstructuur en de metalen accenten benadrukken de industriële uitstraling van deze woonkamermeubelen.

Wil je meer inspiratie? Bekijk onze salontafels en bijzettafels in onze webshop.