Inloggen

Wachtwoord vergeten

Nog geen account?

Maak hieronder dan snel jouw account aan en profiteer van de voordelen!

Account aanmaken

MONDiART, kunstwerken op maat

MONDiART

Sinds kort verkopen wij de kunstwerken van MONDiART in onze winkel in Groningen.

MONDiART geeft de mogelijkheid om een unieke en grote collectie kunstwerken af te kunnen drukken op verschillende soorten materialen naar keuze. Alle kunstwerken zijn afkomstig vanuit heel de wereld, dit komt door de nauwe samenwerking met internationale fotografen en kunstenaars.
Door dit enorme aanbod haal je met een kunstwerk ook meteen iets unieks in huis.

De geschiedenis van MONDiART

Ongeveer 30 jaar geleden stapte een pionier op zijn fiets met een paar schilderijen onder de arm. Van deur tot deur verkocht hij zijn schilderijen. Van de winst kocht hij nieuwe en verkocht ze opnieuw. Dit herhaalde hij keer op keer. In de loop der jaren werd het bedrijf groter en werd familie toegevoegd om de groei bij te houden. En nu, na al die jaren, met een nieuwe generatie om het bedrijf voort te zetten.

Zo hebben ze wisselbare kunstframes in het assortiment. Deze zijn 100% recyclebaar, gemaakt voor 66% uit PET-flessen. Gedrukt met biologisch afbreekbare inkt geeft het de kunst een duurzaam tintje.

mondiart pelikaan

Botanische prenten, oude meesters, maar ook grafische steden kaarten behoren tot het uitgebreide assortiment. Werkelijk in elke categorie is er wel uit een ruime collectie prenten te kiezen.

mondiart

Hangt er in onze winkel niet een prent naar wens, kijk dan eens in het grote lookbook waar ongetwijfeld jouw favoriete kunstwerk in zal staan. Onze medewerkers zullen je met plezier rondleiden in de kunstwereld van MONDiART. De kunstwerken zijn te vinden op onze afdeling modern in Groningen

Of shop MONDiART nu online in onze webshop

Kruit & Kramer, Hoendiep 99C Groningen

https://mondiart.com/