Inloggen

Wachtwoord vergeten

Nog geen account?

Maak hieronder dan snel jouw account aan en profiteer van de voordelen!

Account aanmaken

Tips van Truida: behang uitzoeken doe je zo!

Behang uitzoeken 

Een behang uitzoeken is een klus wat vaak meer tijd kost dan wat je van tevoren had bedacht.

Er zijn zoveel factoren waar je rekening mee moet houden. Je ziet soms door de bomen het bos niet meer! 

Decorette woon en behang specialist  Truida ziet geregeld klanten binnenkomen die uren lang in behangboeken turen. Om vervolgens zonder keuze weer huiswaarts te keren. Maar hoe voorkom je dit?

Truida heeft voor jou een paar handige tips!  Zodat zij en haar collega´s Anita en Marga snel samen met jou het perfecte behang kunnen vinden! 

 

Pinterest

Kijk thuis eens op Pinterest. Wat voor soort interieurstijl zoek je eigenlijk? Een natuurlijk interieur? Een klassiek interieur? Of modern?

Gebruik deze zoekwoorden, en verzamel/pin de plaatjes.

Als je deze plaatjes mee neemt naar de Decorette winkel kun je al veel gerichter in de boeken kijken

Foto´s van je interieur

Neem foto´s mee van je interieur. (in je smartphone) Zo kunnen de stylisten snel inschatten wat voor soort behang goed daarbij past.

Stofstalen

Heb je stofstalen? een dekbedovertrek? of losse kussens liggen waar het behang bij moet passen? Neem dit mee naar de winkel.
Zo kun je makkelijk de kleuren van het behang ermee vergelijken en voorkom je een kleurmismatch. Het is ook mogelijk om een behang boek even mee naar huis te nemen.

VT Wonen en Wonen&CO

Kijk voor de laatste trends eens naar de VT Wonen website, of de Wonen&Co. Daar komen vaak de leukste behangetjes voorbij! 

Afmetingen

Neem de afmetingen mee van de muur die behangen moet worden. Dit is belangrijk bij het uitzoeken van bijvoorbeeld een fotobehang. Dat is namelijk behoorlijk afmeting gevoelig.

 

Met deze tips, vind jij binnen no-time jouw droombehang bij Decorette Groningen