Inloggen

Wachtwoord vergeten

Nog geen account?

Maak hieronder dan snel jouw account aan en profiteer van de voordelen!

Account aanmaken

Nieuwe accessoires van COCO Maison

vazen op een rijtje - stopmotion

Spice it up met de vazen van COCO Maison

COCO Maison komt met een speelse collectie accessoires die helemaal past in de woontrend van dit moment. Wij pikten de vazen er voor je uit en zetten ze voor je op een rijtje.

nieuwe accessoires van COCO Maison

Van links naar rechts: Jules (L) à €34,99 | Ruby (S) à €17,99 | Jules (S) à €19,99 | Mila à €29,99

Vazen met gezichten erop zien we steeds vaker en stuk voor stuk zijn het leuke exemplaren. Ruby is zo’n vaas: een grappig gezicht met grote oren en staand op een rond voetje. In lichtgrijs keramiek uitgevoerd en zo’n 20 cm hoog. Je kunt er bloemen in zetten, maar zonder is het ook een plaatje, toch?

Vazenserie Jules (strak in het pak met het boordje) is in twee kleuren en formaten uitgevoerd. Een grote vaas (hoogte 30 cm) in blauw en een kleiner exemplaar in caramel (hoogte 18 cm) Ze hebben een vrij minimalistisch design, maar mét een flinke knipoog die ze net even dat vleugje humor geeft.

vazen COCO Maison accessoires

Van links naar rechts: pot Mila à €24,99 | vaas Mila à €29,99 | kleine vaas Ruby in het midden à €17,99 | vaas Toekan à €29,99

Mila is een vaas die in twee maten te koop is. Een hoge vaas (hoogte 25 cm) en een vaas/pot met een hoogte van 13 cm.  In deze laatste kun je ook een vaste plant zetten, zoals een pannenkoekplantje of cactus. Mila schenkt je elke dag een gouden glimlach, aan de binnenkant is ze okergeel.

Naast de gezichten zie je ook nog steeds veel dieren in het interieur terugkomen. Zo ook bij de nieuwe accessoires van COCO Maison, o.a. in de vorm van een toekan en vos. De beige toekan lijkt zo weggevlogen uit de tropen en is gemaakt van glanzend keramiek.Hij meet 30 cm hoog en is een ware eyecatcher voor op je keukentafel of dressoir. Door zijn rustige kleur past deze vogel goed in een minimalistisch interieur. Dat de toekan een gewilde interieurvogel is, blijkt ook uit het feit dat deze afgedrukt is op een wanddoek. Op de bovenste foto zie je een glimp ervan, in de webshop verkopen we hem op een wanddoek afgedrukt.

vazen COCO Maison

Van links naar rechts: pot Mila à €24,99 | vaas Fox à €24,99 | helemaal links op de foto zie je Jules staan.

En hou je wel van een lief vosje in huis? Dan is dit jouw grote vriend. Vaas Fox is namelijk wel 31 cm hoog en desondanks is hij om op te vreten! Op de foto zie je dat hij de kunstdroogbloemen met verve bij zich draagt. In de vaas zitten twee boeketjes droogbloemen.

De vazen en droogbloemen zijn zowel in onze winkel in Groningen verkrijgbaar als in de webshop. Ben je nieuwsgierig geworden naar wat COCO Maison nog meer te bieden heeft? Neem dan eens een kijkje op hun website.

Kruit & Kramer, Hoendiep 99C Groningen.