Inloggen

Wachtwoord vergeten

Nog geen account?

Maak hieronder dan snel jouw account aan en profiteer van de voordelen!

Account aanmaken

Op naar de vernieuwde winkel van Kruit & Kramer

Kruit & Kramer Groningen
Kruit & Kramer heeft onlangs een ontzettende grote verbouwing ondergaan. Reden voor mij om er eens een kijkje te nemen!
Naast dat ik erg benieuwd ben naar alle nieuwe afdelingen, wil ik ook even kijken naar het assortiment wand- en vloerkleden. Ik zag namelijk al verscheidene wandkleden in de webshop van Kruit & Kramer al voorbij komen. Het lijkt mij leuk om deze thuis eens uit te proberen.

Accessoire-shop
Meteen in het begin kwam ik al door de vernieuwde accessoire-shop. Deze shop is van landelijk omgetoverd naar ‘urban chique’ en is  helemaal volgens de laatste trends.

overzicht tafellamp aap en bijzettafel

Een stijl waar ik persoonlijk al heel blij van wordt. Ik hou wel van een interieur met leuke speelse accessoires zoals een tafellamp met een aap, of een bijzettafeltje met ludieke vogelpoten. Deze grappige luipaard kwam ik ook tegen!

luipaard bijzettafel

Luipaard beeld | €129,- Bijzettafel Bird | €119,-

Henders & Hazel
Via de ruime trap nam ik een kijkje op de nieuwe afdeling van ‘Henders & Hazel’ Deze afdeling zat eerst beneden, maar is compleet in de metamorfose gegaan. De kamers hebben een huiselijke uitstraling en alles is erg overzichtelijk geworden.

Kruit & Kramer

IN.HOUSE
De IN.HOUSE afdeling is van boven naar beneden verhuisd. Daar zijn nu ook prachtige zwarte stalen raamwerken geplaatst. Dit is ook helemaal volgens de trend van nu.

 

Prachtig behang op de muur op de afdeling IN.HOUSE (mijn favoriete afdeling!) en meubelen met velvet bekleding.

eettafel INHOUSE Kruit & Kramer

Inhouse velvet bank toekan wandkleed

Wandkleden en tafelset
Ik wilde graag gaan stylen thuis met tafelset Dex tafelset ‘Dex’.  Deze driedelige set van massief mangohout is momenteel in de aanbieding voor €99,-.
Maar om dit plaatje helemaal af te maken koos ik er ook kussens, een wandkleed en een bloempot bij.

De sierkussens komen uit de accessoire-shop. Ze zijn van zacht fluweel en hebben een mooie botanische print. Het wandkleed ‘Schets’ heeft een minialistisch vormgegeven afbeelding van een gezicht. Deze tekeningen in ‘Picasso-stijl’ zijn momenteel helemaal de trend. Less is more!

De bloempot heeft ook een gezicht. Deze pot heb ik gevonden in de accessoire-shop in de winkel voor €18,95,-. De pot is van mooi zwaar aardewerk.

Ik nam ook nog een leuke lamp genaamd ‘Picard’ mee. Deze lamp van het merk BY-BOO is momenteel in de aanbieding voor €19,-
Het is een strak vormgegeven lampje dat past in elke interieurstijl.

Het totaalplaatje klopt voor mij helemaal. Het witte kleed komt terug in de bank en in het houtwerk. Dit geeft een stukje rust aan de kamer, terwijl er toch een hoop gebeurt.

Voor meer informatie over deze artikelen kun je net als ik een bezoek brengen aan Kruit&Kramer, Hoendiep 99C in Groningen.

Of kijk even in de webshop!

Annemarie Poorter