Inloggen

Wachtwoord vergeten

Nog geen account?

Maak hieronder dan snel jouw account aan en profiteer van de voordelen!

Account aanmaken

Raambekleding – Thuisvakantie met Decorette

Raambekleding

Vakantie vieren in huis? Pak de raambekleding eens aan!

Wij laten je de 3 meest populaire gordijnen zien uit onze Decorette winkel:

Verduisterend gordijn

Met verduisterende raamdecoratie zorg je ervoor dat je slaapkamer donker blijft. Wat is de zomer natuurlijk extra welkom is tijdens de langere dagen!

Bovendien zijn goede verduisterende gordijnen door de verduisterende stof naast lichtdicht, tevens isolerende gordijnen. Zo worden geluiden van buitenaf gedempt, waardoor het lekker rustig is. Als je een ruimte 100% wilt verduisteren, kun je ervoor kiezen de verduisterende gordijnen ook nog eens te laten voeren. 

Foto: Decorette Facebook

Een donkere kamer ondersteunt je lichaam bij de aanmaak van melatonine, het slaaphormoon. Dankzij de verduisterende en isolerende eigenschappen, zorgen verduisteringsgordijnen voor een goede nachtrust. 

Hoe veel je wilt verduisteren heb je zelf in de hand. Van een beetje verduistering tot 100% het kan allemaal. Dit heeft te maken met de stofsoort, maar ook met een eventuele voering.

In onze Decorette winkel hebben wij ontzettend veel keuze, en kunnen wij je helpen met het kiezen van jouw perfecte gordijn! 

Inbetween gordijnen

Wat zijn inbetween gordijnen?

Inbetween gordijnen zijn de perfecte oplossing als je waarde hecht aan je privacy maar tegelijkertijd de ruimte niet volledig wilt verduisteren. De mooiste inbetweens vind je bij Decorette. Net als de nodige inspiratie betreffende jouw inrichting. Kijk dus zeker even verder en vind de perfecte inbetweens en meer! 

Inbetween gordijnen zijn een uitstekend alternatief voor vitrage. Inbetween betekent ertussenin. 

Foto: in Groningen Decorette via Decorette.nl

Dat is ook precies wat inbetween gordijnen zijn: een gordijn tussen een vitrage en overgordijn in. Met een inbetween gordijn geniet je van de voordelen van een normaal gordijn. Je creëert privacy zonder in te leveren op het daglicht. Inbetween gordijnen creëren een prachtig licht in de woning zodat elke ruimte direct meer sfeer krijgt.  Inbetween gordijnen zijn vaak ook goedkoper dan verduisterende gordijnen. Een win-win situatie dus! 

Houten jaloezieën

Een trend die we ook steeds vaker zien zijn de houten jaloezieën. TIP: Een budget alternatief voor als je Shutters te duur vind.

Houten jaloezieën geven je woning in een handomdraai een sfeervolle uitstraling. 

Met de juiste houten jaloezieën zorg je ervoor dat jouw unieke woonstijl maximaal tot zijn recht komt. Het hout brengt warmte in je kamer en zorgt voor een gezellige sfeer. De uitvoering van de houten lamellen kan daarbij veel verschil maken.   Je kunt behalve houtkleur namelijk ook kiezen voor zwart of wit.

Luxaflex

Een mooi merk uit onze collectie met een ruime keuze aan jaloezieën is Luxaflex. Zo ook hier toegepast in de woonkamer.

Foto: Luxaflex.nl

Een groot voordeel van houten jaloezieën in je woonkamer is het feit dat ze zowel warmte als geluiden goed isoleren. Qua isolatiewaarde wint de houten jaloezie zowel qua thermische als akoestische isolatie het van bijvoorbeeld een rolgordijn.

Ook een voordeel is het zelf kunnen reguleren van licht.  Door te draaien aan de bediening kan je het licht verschillende kanten opsturen. Net waar de behoefte ligt. Het is dus niet een kwestie van open of dicht, er is nog een wereld van keuze tussen!

Ook houten jaloezieën worden op maat gemaakt, en kunnen net als alle raambekleding uit onze collectie ook thuis gemonteerd worden!

 

De zon weren met buitenzonwering

Wil je de zon echt rigoureus uit je huis weren? Kies dan voor de collectie buitenzonwering van Decorette. De hele maand juni ontvang je op deze collectie 20% korting. Kom naar de winkel om je persoonlijk voor te laten lichten door Marga, Truida of Anita.