Inloggen

Wachtwoord vergeten

Nog geen account?

Maak hieronder dan snel jouw account aan en profiteer van de voordelen!

Account aanmaken

Inspirerende beelden in het interieur

Inspirerende beelden in het interieur
Een opvallende accessoire kan een interieur net dat beetje meer lef geven. Een makkelijke manier om dit te doen is het gebruiken van een beeld. En omdat dieren op dit moment heel erg trendy zijn in het interieur, laten wij een paar dierenbeelden zien die te vinden zijn in onze (web)winkel! Je hoeft niet bang voor ze te zijn, want ze zijn zo mak als een lammetje.

Jungle interieur
Je kunt bijvoorbeeld denken aan een luipaard in een ‘jungle’ interieur of aan een moderne abstracte olifant in een modern interieur. Maar hou je van een meer natuurlijke stijl, dan word je misschien wel heel blij van een vogelbeeldje.

Hier zie je een goudkleurige vogel die perfect past in deze kamer tussen de planten. En deze mooie sierlijke vogel heeft ook nog een kaarsenstandaard functie!

Luipaard, panter, vogel, aap, interieur

Of helemaal in de trend van nu; het luipaard of de panter. Dit luipaardbeeldje genaamd ‘Leo’ staat super leuk in een plantenrijk interieur, wat hem zo ongeveer tot zelfgekroonde koning van zijn tropische koninkrijk maakt. TIP: Leo is momenteel in de aanbieding!

Boho style
Als je iets meer een bohemian of urban jungle-look interieur hebt,  is een stoere zwarte giraffe, of een aap (je) een leuke aanvulling.

beelden in het interieur, zwarte aap

Ook leuk, een grappige beer op de boekenplank!

Of een gouden aap, die ook nog te gebruiken is als spaarpot. TIP: Deze spaarpot aap is momenteel in de aanbieding!

En als je houdt van grote gebaren is deze extra grote panter  -voor bijvoorbeeld naast de bank-  een echte binnenkomer.

beeld luipaard in het interieur

Zolang je een beeld op de juiste manier toepast in je interieur is het niet snel te veel.
Zet beeldjes in een groepje op kleur of thema, of kies slechts één beeld als blikvanger. Op deze manier hou je het origineel en wordt het nooit te druk.

Bekijk al onze beelden in de webshop.