Inloggen

Wachtwoord vergeten

Nog geen account?

Maak hieronder dan snel jouw account aan en profiteer van de voordelen!

Account aanmaken

De voordelen van een eetkamerbank

Eetkamerbank
Eetkamerbanken zie je steeds vaker in het interieur. Behalve dat het er gezellig uitziet heeft een eetkamerbank ook een aantal voordelen. Wij zetten ze even voor je op een rijtje.

Ruimtelijk
Een eetkamerbank staat ruimtelijk. Je ziet door de bank veel minder ruggen van stoelen, dus het oogt rustig. Ook als je bijvoorbeeld een tafel hebt met grotere elementen zoals dikke poten, hou je het luchtig door er niet al teveel stoelen aan te zetten.  En als je de bank opstelt tegen de muur, dan levert het ook nog een stukje extra ruimte op!

eetkamerbank sfeerbeeld

Zitplaatsen
Op een bank kunnen meer mensen zitten dan dat je er aan stoelen bij kunt zetten. Handig dus als je niet heel groot woont en je daarom niet ruimte hebt voor veel eetkamerstoelen. En als je veel kinderen kwijt wilt aan tafel is een bank ook ideaal!

Tygo eetkamerbank henders & Hazel

Comfort
Als je  kiest voor harde eetkamerstoelen, is de toevoeging van een (zachte) eetkamerbank erg comfortabel. Fijn als je nog even lekker lang wilt natafelen! Ook kan een eetkamerbank erg prettig zijn voor mensen met een maatje meer. Je zit niet vast aan de stoelafmeting en je hebt geen last van armleuningen.

De eetkamerbanken vind je o.a. in onze winkel op de afdeling Henders & Hazel, IN.HOUSE en XOOON.

 

 

Kijk ook eens op onze website voor meer wooninspiratie

Of laat je inspireren op Pinterest!

Kruit & Kramer, Hoendiep 99C Groningen

 

 

Rona eetkamerbank Inhouse

Eetkamerbank ‘Rona’ – dark military – IN.HOUSE

Kijk ook eens op onze website voor meer wooninspiratie

Of laat je inspireren op Pinterest!