Decorette Groningen

Decorette Groningen is gevestigd in de woonmall van Kruit & Kramer op de woonboulevard Groningen, aan het Hoendiep. In onze inspiratievolle winkel van 750m2 op de begane grond vind je een groot assortiment houten vloeren, pvc vloeren, tapijten, raamdecoratie, gordijnen, behang, zonwering, karpetten, behang en verf. Al onze producten zijn van kwaliteit en je kunt er jaren van genieten. Om ervoor te zorgen dat we de beste kwaliteit leveren tegen een gunstige prijs stellen we onze eigen collecties samen en hebben we een uitgebreide huiscollectie. We hebben voor elk budget een oplossing. Nieuwsgierig? Bezoek onze winkel en laat je inspireren of shop online!

Onze specialisten helpen je graag van woonwens naar werkelijkheid en geven je een persoonlijk interieuradvies. Van interieurplan tot kleurenplan en het kiezen van de juiste meubels, accessoires en verlichting. Klein of groot; aan de hand van jouw woonwensen, woonstijl en budget gaan wij voor je aan de slag. Laat je inspireren en adviseren door Anita, Truida en Marga met een origineel interieurplan om vervolgens jou droominterieur te laten realiseren.

Meer informatie

Onze interieurontwerpers

Anita
Interieurontwerper

Met veel passie voor kleur en mooie materialen is zij hier erg op haar  plek. Voor iedere klant bedenkt zij met enthousiasme nieuwe combinaties en eventueel een compleet interieurplan “van huis tot thuis”!

Truida
Woonspecialist

Al meer dan 10 jaar is zij werkzaam bij  Decorette Groningen. Zij voelt zich als een vis in het water binnen dit bedrijf. Klanten adviseren en meehelpen om tot een mooie keuze te komen vindt zij heerlijk. Samen met haar collega’s doet zij elke dag haar best om er iets moois van te maken.

Ben je nieuwsgierig geworden naar hun werk? Bekijk de sfeervolle woning van Manon.

Wil jij een gratis online interieuradvies van Anita, Anneke of Truida? Plan een afspraak via de onderstaande button.

Plan een afspraak