Inloggen

Wachtwoord vergeten

Nog geen account?

Maak hieronder dan snel jouw account aan en profiteer van de voordelen!

Account aanmaken

Vijf voordelen van een ronde eettafel

Waarom ronde eettafel

Ronde eettafels zijn ontzettend populair. Steeds meer mensen beginnen de voordelen in te zien van deze eettafel vorm. Maar wat zijn nou eigenlijk de voordelen van zo’n ronde eettafel? Wij zetten er vijf voor je op een rijtje.

XOOON ronde eettafel

1. Meer ruimte winst

Een ronde eettafel neemt minder ruimte in gebruik. Aan een rechthoekige tafel van vergelijkbaar formaat kunnen over het algemeen minder stoelen staan, dus meer ruimtewinst!

2. Niet stoten

Aan een ronde eettafel kun je je niet stoten aan scherpe hoeken. Als je klein behuisd bent is dit een echte pré. En helemaal als je kleine kinderen hebt rondlopen is dit natuurlijk ook geen overbodige luxe.

 

ronde eettafel

 

3. Gezelliger

Een ronde eettafel is gezelliger om aan te zitten dan aan een rechte eettafel. Je zit dichter bij elkaar en kijkt elkaar meer aan. En dit is ideaal bij het doen van spelletjes of bij het gourmetten!

XOOON Henders & Hazel ronde eettafel

4. Meer stoelruimte

Er kunnen verrassend veel stoelen omheen. Ideaal als je klein woont, maar wel geregeld veel mensen over de vloer krijgt.

 

ronde eettafel

5. Breekt de ruimte

Een rond exemplaar breekt een ruimte. Een gemiddelde woonruimte is vaak opgebouwd uit veel hoeken en weinig ronde vormen. Een ronde tafel doorbreekt dit patroon waardoor een ruimte een stukje speelser wordt, en gezellig ook nog!

ronde eettafel

 

De ronde eettafels uit dit blog zijn te vinden in onze winkel op onze afdelingen Henders & Hazel, IN.HOUSE en XOOON.

Kijk ook eens op onze website voor meer wooninspiratie

Of laat je inspireren op Pinterest!