Inloggen

Wachtwoord vergeten

Nog geen account?

Maak hieronder dan snel jouw account aan en profiteer van de voordelen!

Account aanmaken

Interieurproject Albert Heijn Hoogkerk

Afgelopen oktober heeft de Albert Heijn in Hoogkerk een grondige make-over gekregen. Zo is de supermarkt fors groter geworden en zijn ze gaan werken volgens het nieuwste en hypermoderne concept van de winkelketen. En er werd een nieuw magazijn in gebruik werd genomen. Hierdoor was er ook vraag naar een nieuwe koffiecorner voor de klant. Dit interieurproject werd bij één van de interieurstylisten van Kruit & Kramer neergelegd die daarop met een trendy en knus huiskamerconcept voor de dag kwam.

interieurproject Albert Heijn Hoogkerk

het warme en knusse eindresultaat met zicht op de koeien

Zo creëerde ze een ruimte waarin de klant even helemaal tot rust kan komen. Je waant je op het platteland met zicht op de koeien in het weiland. En dat allemaal onder het genot van een lekker kopje koffie of thee. Voor het zitcomfort zijn moderne en comfortabele meubelen gekozen. Bijvoorbeeld eetkamerstoelen van hoogwaardig imitatieleer in rustige tinten en een cognackleurige bank. En er staat een lange koffietafel met tijdschriften en bloemen, die zorgt voor een waar thuisgevoel. Dit was één van de voorwaardes voor dit mooie interieurproject.

Voor op de grond heeft onze stylist een vloerkleed van vinyl gekozen. Deze heeft als voordeel dat hij gemakkelijk te reinigen is, want vuil en vlekken heb je met een sopje zo verwijderd. Daarnaast kunnen ze tegen een stootje en hebben ze een flinke anti-slip rand, waardoor hij niet gaat krullen. Interieurblogger Annemarie Doedens schreef over deze hygiënische en praktische kleden een uitgebreid blog. De vloerkleden zijn te koop bij Decorette Groningen. Deze vind je op de begane grond in onze winkel aan Hoendiep 99C.