Inloggen

Wachtwoord vergeten

Nog geen account?

Maak hieronder dan snel jouw account aan en profiteer van de voordelen!

Account aanmaken

Lekker slapen in de zomer

Lekker slapen in de zomer

Het is dan nog wel nét geen zomer, maar warme dagen en zwoele nachten zitten er ook nu al geregeld tussen. En wat je dan al snel hebt is dat je dekbed soms ineens te warm is. Alleen onder een hoes of laken slapen is te koud maar wat doe je dan wel?

Gelukkig heb je voor deze tussenfasen speciale dekbedden. En wij zetten er even een paar voor je op een rijtje.

Dons 

Een donzen dekbed is misschien wel het bekendst.  Een voordeel van slapen onder dons is dat het licht aanvoelt maar toch warm is.

Wij hebben in onze winkel een ruime keuze aan donzen dekbedden. De Silvana collectie is daar 1 van. Het mooie van deze serie is dat de dekbedden er in 6 verschillende warmte categorieën zijn. Van hoogzomer, tot hartje winter en alles daar tussenin.

Je kunt dus het beste twee of drie dekbedden uitzoeken die precies goed bij jou als persoon passen. Je zit dus niet vast aan een voorgeselecteerde zomer of winter variant zoals bij een seizoenen dekbed.

De Silvana Royale collectie biedt dekbedden voor de koele en warme slaper. Ben jij gauw warm, maar heeft je partner het snel koud? Je kunt nu tóch onder één dekbed slapen met het gepersonaliseerd partnerdekbed. Alleen verkrijgbaar in de winkel in Groningen.

 

Dus om weer even terug te komen op de lente, zou je bijvoorbeeld voor deze periode een type 3 kunnen kiezen. Niet te dun voor een hele warme zomer nacht, maar er net even tussenin!

Katoenen dekbed 

Wil je graag slapen onder een plantaardig dekbed dan is katoen een goede keuze. Het is ook relatief goedkoop, en het kan ook makkelijk gereinigd worden. Katoen isoleert wel weer iets minder goed dan dons, dus je moet soms een beetje spelen met de verschillende diktes, en goed kijken wat bij je past. En voor de lente of zomer kan je dan een dunnere variant kiezen.

Bamboe 

Een heel nieuw dekbed soort wat we nu steeds vaker zien is een dekbed van bamboe vulling.

Voordeel van een bamboe dekbed is dat bamboe van nature een anti-bacterieel en anti-allergisch effect heeft en hierdoor geschikt is voor mensen met allergieën.

Ook heeft bamboe een ademende eigenschap, dus het voelt niet verstikkend aan. En door de holle structuur van bamboe kan het materiaal wel 60% meer vocht opnemen dan bijvoorbeeld katoen.

Ideaal dus voor de hete nachten!

 

Het bamboe dekbed in onze collectie is er in 1 dikte. Dus echt voor de warmere periode. Het dekbed voelt soepel aan, en de buitenkant is zijdezacht.

bamboe

 

Momenteel zijn deze bamboe dekbedden voor de warmere dagen in de aanbieding!

Je hebt al een bamboe dekbed vanaf €46,95,- !

Ook via onze webshop te bestellen:

Maat 140x200cm €46,95,-  

Maat 240x200cm €79,95,-

Maat 240x220cm €87,95,-

slapen

In onze winkel staan de beddenspecialisten klaar voor een uitgebreid advies. Voor slaapadvies kan ook online een afspraak gemaakt worden!

Je vindt onze beddenafdeling op de eerste etage.

Hoendiep 99C Groningen

www.kruit-en-kramer.nl