Inloggen

Wachtwoord vergeten

Nog geen account?

Maak hieronder dan snel jouw account aan en profiteer van de voordelen!

Account aanmaken

Een interieurboost met nieuwe accessoires.

Een interieurboost met nieuwe accessoires
Ken je dat gevoel dat je wél tevreden bent met je interieur, maar dat je het tóch net even een ietsiepietsie anders wilt? En dan niet door grote veranderingen zoals een muur behangen of verven, maar juist door kleinere aanpassingen. Een manier om dan tóch je interieur een boost te geven, is door verandering aan te brengen in je accessoires. Misschien heb je doordat het voorjaar is nu wel zin in lichtere kleuren. Of wil je meer speelse vormen. Of is het nu toch eens tijd voor een beetje kleur in je vooral witte woon- of slaapkamer.

Trendy accessoires
Het voordeel van je interieur veranderen door het toevoegen van accessoires is dat het niet veel tijd of geld hoeft te kosten. En voor accessoires hoef je niet per se naar de winkel, je kunt deze ook via internet bestellen. Aangezien we tegenwoordig meer aan huis gekluisterd zijn kan dit goed van pas komen. Wil je ook een interieurboost met nieuwe accessoires?
We zetten een aantal accessoires van COCO Maison voor je op een rijtje.

Een interieurboost met nieuwe accessoires, pot Noah van COCO Maison

Pot Noah van keramiek | €44,99

Noah, een pot met een gezicht
Pot Noah past goed bij de gezichtentrend die we nu veel zien. De pot is gemaakt van 100% keramiek en is 28 cm hoog. Hij heeft een mooie warmgrijze kleur aan de buitenkant en vanaf de rand kleurt hij paars. Noah staat mooi als decoratie in bijvoorbeeld een groepje met andere potten en vazen of gebruik hem als vaas met een boeket bloemen erin. Droogbloemen zie je op dit moment ook weer veel, combineer eens verschillende bosjes in verschillende kleuren.

Kandelaar Polly
Accessoires met dieren zien we al een tijdje in woonland. Ook dit seizoen zijn ze niet uit het interieur weg te slaan. COCO Maison komt met deze speelse kandelaar in de vorm van een pauw. Sfeervol met een (gekleurde) kaars erin, maar ook zonder kaars is het een plaatje op zich.
Polly is gemaakt van een zware kwaliteit aluminium en is daarna zwart gespoten. Dit maakt hem tot een stoer interieuritem.

kandelaar Polly, zwart aluminium. Een interieurboost met nieuwe accessoires.

Kandelaar Polly van COCO Maison | €39,99

Wanddecoratie Joyce
Een muur kun je een nieuwe look geven zonder dat er verf of behang bij aan te pas komt. Kijk bijvoorbeeld eens naar Joyce, een eyecatcher van formaat. Joyce heeft een afmeting van 90 x 48 cm en is geheel gemaakt van metaal, in voornamelijk blauwtinten. Het is een 3D-object, want de rozetten komen 7 cm naar voren. Op de foto kun je zien dat je er verschillende kanten mee op kunt. Hij staat mooi op zowel een lichte als een donkere muur. Op de donkere muur zijn zelfs twee van deze objecten samen gestyled. Voel je vrij in het creëren van een ruimte die bij jou past.

wanddecoratie Joyce, COCO Maison

3D wanddecoratie Joyce van COCO Maison | €89,-

Voeg ook eens wat wijsheid toe aan je interieur
Deze drie uiltjes van keramiek vormen met zijn drieën een schattige set. De grootste uil is 15 cm hoog en is vergrijsd paars van kleur. De middelste uil is 11 cm hoog en heeft een grijze kleur. De kleinste van het stel is 8 cm hoog en is taupekleurig. Je kunt dit drietal plaatsen op bijvoorbeeld een salontafel, keukentafel of op de kast.

set van drie uilen van keramiek

Set van drie uiltjes van keramiek van COCO Maison | €19,99

Benieuwd naar welke accessoires je nog meer in onze webshop kunt vinden voor jouw eigen interieurboost? Bekijk ze hier!

Kruit & Kramer, Hoendiep 99C Groningen