Inloggen

Wachtwoord vergeten

Nog geen account?

Maak hieronder dan snel jouw account aan en profiteer van de voordelen!

Account aanmaken

Vloeren- Thuisvakantie met Decorette

Vloeren

Vakantie vieren in huis? Pak de vloer eens aan!

Wij laten je de 3 meest populaire vloeren zien uit onze Decorette winkel:

Laminaat

Laminaatvloeren zijn een prachtig alternatief voor houten vloeren. Ze zijn tegenwoordig zo goed gemaakt dat het bijna niet van echt te onderscheiden is. 

Laminaat is sterk, en krasvrij.

Ook een voordeel is dat het onderhoudsvriendelijk is. Een houten vloer moet je soms schuren of in de olie zetten, of opnieuw in de lak. Maar bij een laminaat vloer hoeft dit niet.

Je kunt laminaat kiezen in een houtlook, met zelfs een visgraat motief! Maar je kunt ook kiezen voor een betonlook.

Foto: Decorette.nl

 

PVC vloer

Een PVC vloer ofwel een vloer van polyinylchloride/ kunststof heeft ook een aantal voordelen. Het grootste voordeel is wel de extra supersterkte beschermlaag. Mede hierdoor zijn deze vloeren ook erg geschikt op kantoor of in een winkel. 

Maar ook een voordeel van PVC is dat het vochtbestendig is. Hierdoor kan het ook heel goed in de keuken of in de badkamer gebruikt worden.  En net als bij de laminaatvloer is een PVC vloer ook tegenwoordig niet meer van echt te onderscheiden van een echte houten vloer.

Een PVC vloer is ook een stukje dunner dan laminaat, en heeft hierdoor ook een betere geleiding voor vloerverwarming dan laminaat. Daarnaast heeft het ook een betere geluidsdemping dan laminaat waardoor het ook erg geschikt is voor op de trap.

Kortom PVC is een grote rijke aanvulling op het assortiment harde vloeren.

Vinyl

Als laatste in onze top 3 de Vinyl vloer. De vinyl vloer heeft veel overeenkomende eigenschappen met laminaat en PVC.

Maar vooral een voordeel van Vinyl is de prijs. Vinyl vloeren zijn doorgaans een stukje goedkoper dan laminaat en PVC.

Bijkomende voordeel is ook dat vinyl snel warm aanvoelt aan de voeten, door de iets zachtere toplaag. Mede door deze toplaag  is deze vinyl vloer ook extra  geschikt voor de badkamer of de keuken. De vloer is waterdicht, en is makkelijk te reinigen.

 

Foto: Decorette.nl

Let er wel even op dat de ondergrond voor een vinyl vloer wel vlak is. Je ziet namelijk sneller oneffeneden. Maar hier zijn ook allerlei ondervloeren voor te krijgen om dit te verhelpen. 

Is het zelf leggen voor jou een probleem? Maak dan gebruik van onze leg service!