Inloggen

Wachtwoord vergeten

Nog geen account?

Maak hieronder dan snel jouw account aan en profiteer van de voordelen!

Account aanmaken

Trendshoppen bij Profijt Meubel Groningen

Profijt Meubel
Deze week ging ik trendshoppen bij Profijt Meubel in Groningen. Een interieurwinkel die bekend staat om zijn budget interieur. En het is natuurlijk altijd leuk om iets te vinden voor een vriendelijke prijs.

Mijn missie deze keer was het vinden en testen van eetkamerstoelen voor het stylen en fotograferen van mijn eetkamer.
De stijl van Profijt Meubel is doorgaans redelijk landelijk en hier en daar een beetje industrieel.
Voor mij niet een stijl waar ik thuis zoveel van heb, dus daarom een leuke uitdaging om aan te gaan.
Ik ging naar Profijt Meubel aan het Hoendiep en koos mijn favorieten!

Wandborden
Bij binnenkomst zag ik al meteen een prachtige wandhanger, een stel borden van metaal bij elkaar én aan elkaar vast.

profijt meubel wandborden

Wandborden: €199,-

Wandborden en organische vormen zijn erg trendy. Op deze manier heb je er meteen een heleboel tegelijk voor een knallend effect. Deze enorme muurhanger is een echte blikvanger voor bijvoorbeeld bij de eettafel.

Ook een favoriet van mij is dit bureautje. Hij is ideaal voor als je niet groot behuisd bent, maar toch graag je laptop op een vast plekje wilt laten staan. Praktisch, en het ziet er ook nog eens stijlvol uit.

Bureau: €199,-

Eetkamerstoelen
In mijn zoektocht naar passende eetkamerstoelen kwam ik op de bovenverdieping van Profijt Meubel terecht. Ik viel meteen voor eetkamerstoel ‘Vulcan’ met zijn typisch schuine pootje. En de stoel zit nog heerlijk ook!

 

eetkamerstoel Vulcan

Eetkamerstoel Vulcan | per stuk €69,95

Deze stoelen wilde ik wel even zien in mijn eigen huis. En om het plaatje af te maken nam ik ook nog een vaas en kussens mee.

Eetkamer
Onze eetkamer heeft onlangs een nieuwe muurkleur gekregen. Bij het uitzoeken van de eetkamerstoelen heb ik hier rekening mee gehouden. De muur heeft een zachtgele tint, en de kleur antraciet van de stoelen vond ik de beste match hierbij. Ook komt de kleur antraciet terug in de tafel en de vloer.

Profijt Meubel Groningen

Stoelen: pst. €69,95 Vaas: €29,95,-

De kruispoten passen ook weer goed bij het kruis effect op vloer. Het zijn kleine details, maar als je er toch op let, is het totaal plaatje nog meer in balans.

Deze vaas in Oosterse stijl vond ik ook mooie warme toevoeging aan het geheel. Het goud past goed bij de muur en het robuuste metaal bij de industriële tafel. En ondanks dat mijn interieur verder geen Oosters thema heeft, is een mix van verschillende stijlen juist leuk.

En een paar kunstbloemen in de vaas maken het plaatje af. Overigens heeft Profijt Meubel ook een grote collectie kunstbloemen, dat is nog eens ideaal voor in de winter!

profijt Meube;

Kussens: €19,95,- pst.

Op de bank heb ik twee kussens gelegd om de setting een beetje meer comfort en warmte te geven. Deze kussens hebben een ‘gebreide’ voorzijde. Het zachtgrijze is een mooie combinatie bij de grijze illustratie op de muur, en natuurlijk bij de antracietkleurige stoelen.

Het totaalplaatje is warm en comfortabel.

Het was weer een leuke uitdaging, binnenkort neem ik je weer mee naar een andere winkel!

Kijk hier voor meer informatie over Profijt Meubel Groningen