Inloggen

Wachtwoord vergeten

Nog geen account?

Maak hieronder dan snel jouw account aan en profiteer van de voordelen!

Account aanmaken

5x een mooie bank voor minder dan €750

Heb je een bepaald budget in je hoofd? En ben je liever niet te veel geld kwijt aan een kwalitatief goede bank? Dan ben je bij ons aan het juiste adres! In onze woonwinkel Kruit & Kramer hebben wij een zeer ruime collectie banken. Van 2-zits banken tot hoekbanken en banken die je zelf kan samenstellen. Allemaal in verschillende maten en prijscategorieën. Een bank met een lagere prijs vind je bij Xooon en Henders&Hazel. Banken met een hogere prijs vind je veelal bij merken als:  Bert PlantagieDesign on stock en Beanks

Op deze manier is het voor veel verschillende budgetten haalbaar om een bank te vinden. Wat veel mensen niet weten, is dat wij via onze webshop een nog breder aanbod hebben. Wij bieden namelijk ook de collecties aan van Profijt meubel en Prontowonen aan. 

In deze blog laten wij je 5 mooie banken zien die te vinden zijn in onze webshop voor minder dan €750!

1. Profijt Meubel Almonti 2,5 zitsbank: €529,-

 

 

Deze modern vorm gegeven 2,5 zits bank van Profijt is door zijn simplistische vorm makkelijk te combineren. Liever een andere kleur? kom dan even langs bij Profijt Groningen.

2. Pronto Wonen Barrio 2,5 zitsbank: €529,-

Deze Barrio 2,5 zitsbank van Pronto Wonen is een prachtige bank met een moderne vormgeving die je diverse mogelijkheden biedt op het gebied van zit- en rugcomfort. Bovendien kan je een elektrische relaxfunctie met tiptoetsbediening in verschillende elementen laten inbouwen, zodat je heerlijk kunt ontspannen op de momenten wanner jij dat dat wilt.

3. 2,5 zitsbank Palladio; Mooi en stijlvol vormgegeven vakmanschap: €619,-

Deze 2,5 zitbank kenmerkt zich door de stijlvolle vormgeving in combinatie met zijn overheerlijke zitcomfort. De belijning van de armleuningen, de subtiele bies en de strakke zwart metalen poten in combinatie met de losse zit- en rugkussens maken het plaatje compleet. De bank is uitgevoerd in heerlijk zacht velvet.

4. Antamo; een heerlijke bank die straalt door zijn eenvoud: €699,-

Model Antamo is een eigentijdse design bank met een heerlijk zitcomfort. De zwarte metalen poten geven de bank een stijlvolle, moderne en tevens industriële uitstraling. Deze bank kenmerkt zich door de vaste zit-en rugkussens en staat als een duidelijk element in jouw woonkamer.

 5. 3 zitsbank Licenza zinc  €734,-

Deze 3 zitsbank van Profijt meubel Model Licenza geeft je een geweldig zitcomfort in combinatie met een stijlvolle belijning en is voorzien van vaste zit- en rugkussens. De belijning wordt extra geaccentueerd door een horizontale naad in de rugleuning en de toepassing van een vlindernaad. Model Licenza past door de eigentijdse belijning in veel verschillende interieurs en bij diverse interieursmaken.

Origineel detail: de doorlopende zwarte pootjes.

Bekijk alle zitbanken, hoekbanken en modulaire banken (ook boven de €750,-) op onze webshop.