Gezien bij RTV-Noord

1

Baenks

Chueca Elementenbank

v.a. 3.239,-

Meer dan 60 merken

97% klanttevredenheid

Interieuradvies op maat

Gezien bij RTV-Noord

Hallo bezoeker van RTV Noord! Welkom bij Kruit & Kramer!
Ben je aan het oriënteren naar een nieuwe bank of ben je misschien wel toe aan een compleet nieuw interieur?Wij van Kruit & Kramer hebben een uitgebreid assortiment, van meubels en woonaccessoires tot mooie vloer- en wandkleden.Met meer dan 60 merken en 10.000 m² aan wooninspiratie word jij volop geïnspireerd om jouw interieur nog mooier te maken.Vind je het moeilijk om keuze te maken wat betreft de kleur van de bank of de kleur op de wanden? Wellicht ben je nog zoekende naar welke stijl het beste bij jou past?Onze interieurspecialisten helpen je graag bij het maken van deze keuzes. Bij ons kan je altijd terecht voor een gratis persoonlijk woon- en slaap advies, zodat jouw huis ook een mooier thuis wordt.

Kruit & Kramer is een echt familie bedrijf en is al meer dan 100 jaar een begrip in Groningen en omstreken. Kwaliteit en persoonlijke aandacht staan altijd voorop. Wij vinden gezondheid en welzijn van onze klanten belangrijk en daarom kiezen wij onze merken zorgvuldig uit. Een lange levensduur van producten draagt bij aan de kwaliteit van meubels.

Bekijk hier onze banken en de rest van ons assortiment.

 
 
 
 
 
arrow_forward

Landelijk

Hou je van warmte en gezelligheid in je woning en geniet je van eenvoud? Dan is een landelijke woonstijl zéker iets voor jou. Met lichte kleuren, natuurlijke materialen en een huiselijke uitstraling is een landelijk interieur tijdloos en tóch modern. Beeld je eens in: je komt thuis van je werk en gaat zitten aan een grote houten eettafel die geschikt is voor multifunctioneel gebruik. Je drinkt er samen een kop koffie en geniet er van elkaars gezelschap of je leest er de krant. In de woonkeuken staan mooie landelijke accessoires van hout en van glas: een spiegel met een houten lijst eromheen, enkele manden met fruit, een ambachtelijke bijzettafel. Alles ademt rust en vrede uit. Dít is thuiskomen!

Meer Landelijk keyboard_arrow_right