Hallo bezoeker van RTV Noord! Welkom bij Kruit & Kramer

 

Kruit & Kramer Ontzorgservice

Met onze Kruit & Kramer ontzorgservice wordt je bestelling bij je thuis afgeleverd met onze eigen vertrouwde, vakkundige bezorgers en met onze eigen vrachtwagens. Je hebt met een reden je bestelling bij Kruit & Kramer geplaatst en daarom willen wij je met de ontzorgservice ook ontzorgen. Wij plaatsen de bestelling in de juiste ruimte. Wij pakken het voor je uit en nemen het verpakkingsmateriaal ook weer mee retour voor recycling, zo heb je er geen omkijken meer naar.
Daarnaast monteren wij de poten onder de banken, onder de fauteuils en onder de eetkamertafels. Wij monteren handgrepen op kasten en plakken desgewenst vilt onder de meubelen.
Mocht het gaan om een bouwpakket (ongemonteerde eetkamerstoelen, wandmeubelen, linnenkasten en/of bedden) dan wordt het alleen in de juiste ruimte gezet. Wij pakken het uit en monteren het alleen als er een montage service is afgesloten.

De Kruit & Kramer ontzorgservice is standaard € 89,95 op basis van de begane grond. Woon je op een etage, waarbij de 4e etage of hoger met een lift te bereiken is? Dan komt er een kleine toeslag bij van € 29,95 en komt het totaal op € 119,90. Deze prijzen zijn enkel geldig voor de 3 noordelijke provinciën; Groningen, Friesland en Drenthe.

Voor de overige provinciën wordt er € 159,95 in tekening gebracht voor de bezorgservice zonder het uitpakken van de bestelling.

De Kruit & Kramer ontzorgservice inclusief uitpakken en kleine montage en onze aparte montageservices gelden alleen bij in de winkel geplaatste aankopen en zijn niet van toepassing op webshopbestellingen. Bij het afronden van de webshopbestelling kan je deze opties ‘etage’ en ‘montage’ aanvinken waarbij wij de kosten in een later stadium met je bespreken. Een eventuele verhuislift is niet voor rekening van Kruit & Kramer.

De bezorgdienst van Kruit & Kramer bezorgt ook voor ProfijtMeubel Assen, ProfijtMeubel Groningen, ProfijtMeubel Hoogeveen, Pronto Wonen Groningen. Voor deze winkels gelden andere voorwaarden, welke in de desbetreffende winkel aan u worden verteld. O.a. uitpakken en montage is bij Pronto Wonen en ProfijtMeubel tegen een kleine vergoeding mogelijk.

Naast een eigen bezorgdienst heeft Kruit & Kramer ook een eigen service dienst met 1 man op de buitendienst en 1 man in onze eigen werkplaats. Gaat er bij u iets kapot dan kunnen wij dit voor u repareren, kosteloos of tegen betaling.

De voordelen van de Kruit & Kramer bezorgdienst op een rij:

  • Extra service door de meubelen uit te pakken, op de juiste plek te zetten en te voorzien van gratis viltjes voor onder poten.
  • Verpakkingsmateriaal nemen wij gratis mee retour.
  • Snelle levering.
  • Vakkundig personeel.
  • U ontlast uzelf van het tillen en slepen van meubelen.ontzorgservice bezorging kruit&kramer

Retourname oude meubelen

In de meeste regio’s en woonplaatsen zijn er verschillende initiatieven om oude meubelen gratis op te halen bij je thuis. Informeer hiervoor bij je eigen gemeente, vaak halen zij het gratis bij je op als je aangeeft dat je geen mogelijkheid hebt om het te vervoeren. Ook zijn kringlopen erg gebaat bij (goede) meubelen om deze een tweede leven te geven en halen deze vaak gratis bij je op. Informeer bij de kringloop bij jou in de buurt wat de mogelijkheden zijn.
Je kan ook je oude meubelen gratis aanbieden op online marktplaatsen zoals Marktplaats of Facebook Marketplace.
Kan je ondanks bovenstaande opties alsnog je oude meubel niet kwijt? Wij nemen je oude meubelen mee tegen een kleine meerprijs (ca. € 69,95 per meubel) en zorgen ervoor dat je hier niet meer naar om hoeft te kijken. In de webshop kan je dit aanvinken tijdens het bestelproces en in de winkel kan je dit bespreken met onze adviseurs. De totale kosten hangt af van het soort en aantal meubelen. Uw oude meubels gaan daarna naar een afvalbrengstation of naar de kringloopwinkel GoudGoed in Groningen, waar wij regelmatig meubelen aan doneren (gebruikt en ongebruikt).

Bezorgen op waddeneilanden en in het buitenland

Wil je de bestelling geleverd hebben op de Waddeneilanden of in het buitenland? Dat is uiteraard bij ons mogelijk. Afhankelijk van de grootte van de bestelling wordt het uitgevoerd door externe transporteurs of wordt het door onze eigen bezorgers gebracht. Neem contact op met de winkel om de mogelijkheden en extra kosten te bespreken.