Now! by Hülsta

Wonen, eten, slapen, werken – kortom, je kunt met now! prima leven

Now! by Hülsta, het nieuwe frisse merk van Hülsta, opgericht in 1994. De Now! by Hülsta meubelen worden gekenmerkt door nieuw design in de vertrouwde Hülsta kwaliteit. Naast diverse wandmeubelen bevat deze collectie ook diverse mooie design tafels. Now! by Hülsta kun je vinden op onze afdeling ‘Modern’.

hülsta​​​​​​​ – Hoge kwaliteit design meubelen voor jouw thuis

hülsta, van klassiek design dressoir in gewoon wit tot woonkamercombinaties in ultramoderne kleurencombinaties zoals hoogglans grijze lak, echt eiken of walnoot tot boxspringbedden met honderden mogelijkheden om hoofdeindeontwerpen en meubelstoffen te combineren: hülsta produceert individueel meubilair voor jouw persoonlijke woning – met vakmanschap van de hoogste kwaliteit en uitsluitend gemaakt van hout uit duurzame bronnen.

Kwaliteit. Ontwerp. Individualiteit.

Eén blik, één aanraking is voldoende om echte kwaliteit te herkennen. Dit wordt bewezen door exclusief design, zorgvuldig geselecteerde materialen, hoogwaardige productie en gedetailleerd vakmanschap, evenals door duurzaamheid, perfecte functionaliteit en consistente schoonheid die jarenlang zijn aantrekkingskracht behoudt. Dit is het type kwaliteit dat synoniem is met hülsta.

Kwaliteit en duurzaamheid – getest en gecertificeerd.

Kwaliteitsborging en consumentenbescherming hebben de hoogste prioriteit voor hülsta. In heel Europa heeft bijna geen enkele andere meubelfabrikant zoveel prijzen toegekend als hülsta voor de kwaliteit van zijn producten door zoveel onafhankelijke instituten.

Leven met waarden.

Leven met hülsta. Bedankt voor het kiezen van hülsta-meubels. Je ontwerpt jouw ​​leefomgeving met speciaal meubilair dat individueel voor jou is gemaakt en perfect jouw persoonlijkheid en stijl uitdrukt. Elk meubel van hülsta wordt speciaal voor jou vervaardigd – volgens strikte kwaliteitscriteria, de hoogste normen van vakmanschap en om aan jouw persoonlijke eisen te voldoen.

De hülsta bedrijfsgeschiedenis

Meer dan 75 jaar geleden opende Alois Hüls een timmermanswinkel met 10 werknemers in de Westfaalse stad Stadtlohn en legde daarmee de basis voor het bedrijf hülsta. De merknaam hülsta is afkomstig van de familienaam van de oprichter (Hüls) en de naam van de stad (Stadtlohn). Zijn zoon, Karl Hüls, nam het bedrijf in 1960 over en ontwikkelde het tot de beroemdste Duitse fabrikant van meubelmerken.