Inloggen

Wachtwoord vergeten

Nog geen account?

Maak hieronder dan snel jouw account aan en profiteer van de voordelen!

Account aanmaken

Vloerkleden in 4 verschillende stijlen

Bijna iedereen heeft het wel in huis een vloerkleed. Een vloerkleed heeft verschillende functies. Het is decoratief, comfortabel, en geluiddempend. Maar wat voor type vloerkleden zijn er eigenlijk allemaal? Modern, klassiek, Scandinavisch en rond. We lichten ze alle vier voor je uit met bijpassende voorbeeld vloerkleden.

Modern 

Een modern vloerkleed is vaak laagpolig. Het kan effen, of het heeft vaak een geometrisch of abstract printje. Een voorbeeld van typisch moderne kleden zijn de vloerkleden van DESSO.

Vaak ontworpen met een strak vormgegeven mozaïek print. De vloerkleden van Desso zijn helemaal naar wens op maat te laten maken via onze interne Decorette winkel.

Maar ook voor een wat kleiner budget is er een modern kleed te vinden. Neem bijvoorbeeld het ¨Drip¨ of ¨Arthur¨ kleed van Coco Maison.

Klassiek

Het klassieke kleed. Wat we momenteel heel veel zien is de come-back van Perzische kleden. Kleden die al honderden jaren te vinden zijn in het interieur. Maar de laatste jaren zijn ze helemaal weer terug van weggeweest. Een echte originele Pers kan wel in de duizenden euro´s kosten. Gelukkig worden ze tegenwoordig ook weer opnieuw geproduceerd voor een veel kleiner prijsje!

In onze winkel verkopen we Pers look kleden van Coco-Maison, By-Boo, en Brinker. En online hebben we nog een paar extra keuzes van o.a. Pronto Wonen.

 

 

Scandinavisch

De Scandinavische stijl kenmerkt zich door frisse en vooral lichte kleuren en natuurlijk materialen. Het zwart witte kleed van Brinker past perfect in deze stijl. En vloerkleed Mason van By-Boo past ook helemaal in deze lichte natuurlijke interieur stijl.

 

 

Ronde vloerkleden

Steeds meer in trek zijn ook de ronde vloerkleden. Ronde vloerkleden geven de ruimte een speelse twist. Vooral bij lange woonkamers in een rechthoekige vorm kan je met een rond kleed een ruimte met veel rechthoekige elementen een beetje breken. En als je daarop ook nog eens een ronde tafel zet is het plaatje helemaal compleet!

Je kunt kiezen voor een jute kleed bij een natuurlijk interieur. Zoals dit kleed van Brinker STEP rondo

 

Of als je een kunstwerkje op de vloer wilt hebben liggen dan kan dat met het meisje van de parel van  COCO-MAISON. Of een bloemen kleed van COCO-MAISON

 

 

 

Voor alle kleden, en nog meer inspiratie bekijk onze webshop, of kom naar de woonwinkel!