Inloggen

Wachtwoord vergeten

Nog geen account?

Maak hieronder dan snel jouw account aan en profiteer van de voordelen!

Account aanmaken

Natuurlijke interieurtrends top 10

1. Servies

Het basic servies van Riverdale uit onze collectie is een voorbeeld van hoe eenvoudig en puur servies kan zijn. Het servies oogt alsof het met de hand is gemaakt. En dat is precies wat we zo leuk vinden aan deze trend, niet teveel poespas.

2. Metaal en hout

Mooie pure materialen als hout en metaal zien we op dit moment ook veel. Geen laagje verf, maar gewoon zoals het product bedoeld is. We mogen zien wat voor materialen we in huis hebben staan!

3. ‘Old look’ flessen

Ze lijken oud maar zijn nieuw, deze ‘old look’ (wijn)flessen. Ze zijn uitermate geschikt om te stylen in een puur interieur.

4. Sisal

Sisal is een tropische vezel die verwerkt wordt in touw. Van dit touw worden ook interieuraccessoires gemaakt zoals vloerkleden en krukken. Ook stoelen met gespannen touw zie je terug in deze trend. In onze interne Decorette-shop zijn sisalkleden zelfs op kleur te bestellen.

5. Bamboe

Ook bamboe is terug van weggeweest. Bamboe wordt verwerkt in lantaarns, manden en lampen. Je kunt het zo gek niet bedenken of het is er! Deze accessoires zijn te vinden in onze interne Riverdale-shop.

6. Metaal

Industriële lampen, geïnspireerd op oude fabriekslampen.

7. Botanische raambekleding

Ook de raambekleding passen we aan op de natuurlijke accessoires. Dit is te zien in onze Decorette-shop; stoffen met botanische print.

8. Houten vloer

De basis van een mooi interieur is de vloer. Een houten vloer is de perfecte aanvulling op de basic interieurtrend. De visgraat is daarin momenteel erg populair. Deze vloeren zijn te vinden in onze Decorette-shop.

9.Leren bank

Een leren bank is eigenlijk van alle tijden. Wat je momenteel veel ziet zijn leren banken in natuurtinten zoals hieronder in een warme cognac-kleur.

10. Katoen

Katoen, ook een puur natuur product, zien we terug in de “Boho-style”-trend met o.a. macraméhangers en kussens.

Wil je al deze artikelen in het echt zien? Kom dan eens een kijkje nemen in onze winkel!

Kom naar de vestiging keyboard_arrow_right