Inloggen

Wachtwoord vergeten

Nog geen account?

Maak hieronder dan snel jouw account aan en profiteer van de voordelen!

Account aanmaken

Ga voor goud

Een trend die we momenteel veel zien is styling met de kleur goud in huis. Goud geeft een warme uitstraling aan het interieur en als je het op de juiste manier combineert, raak je niet verblind Thumbnail vogeldoor een overdaad aan schittering.

Juíst een accent in de vorm van een accessoire geeft al meteen een warme sfeer. Wij laten zien hoe je met een paar simpele aanpassingen de gouden gloed in huis haalt.

Je kunt dan bijvoorbeeld denken aan een gouden spiegel. Een spiegel heeft allang niet meer alleen een praktische functie, maar wordt tegenwoordig ook juist opgehangen als wanddecoratie. Of plaats hem op een wandmeubel en laat hem tegen de muur leunen.

De spiegel van By-Boo (zie hieronder voor de foto) heeft een sierlijke rand. Hier is duidelijk meer accent gelegd op de rand dan op de spiegel zelf. Een echte eye-catcher aan de muur!

Naast een spiegel zijn ook accessoires als een vis of een reiger uitermate geschikt om dat gouden accentje in je interieur aan te brengen.
Ga voor goud 2

Deze statige reiger is leuk om op een bijzettafel te zetten. Doordat de basis verder rustig is komt de vogel extra mooi naar voren. En omdat hier maar één gouden accent is gebruikt, hou je het plaatje stijlvol.
Deze vissen van By-Boo kun je ergens neerleggen, maar ze hebben ook een hangbevestiging. En als je de witte vissen combineert met één gouden exemplaar, dan hou je de goudstyling subtiel.

Ook bijzettafels zijn er in goudkleur. Dit trio heeft behalve brons en zilver ook een gouden exemplaar. En ook hier is het goud weer subtiel in balans met de rest.
En als je écht fan bent van de gouden gloed, dan kun je deze tint ook nog doortrekken door okergele kleuren toe te passen in de rest van het interieur. Zoals de gele fluwelen bank op de foto en het okergele vloerkleed.
Een interieur met een gouden randje!
Ga voor goud 2